Ремонт одного котеджу в елітному санаторії ДУСі поряд з Форосом коштує 4 мільйони
19.08.2011   //  

ДП «Санаторій «Південний» Державного управління справами (ДУС) за результатами тендеру 12 серпня уклав угоди на капітальний ремонт своїх будівель загальною вартістю 9,69 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Підприємство «Гарант» Львівської облорганізації Українського товариства глухих, відоме як ремонтник президентської резиденції «Синьогора», за 4,00 млн грн. відремонтує односімейний котедж санаторію. В документації конкурсних торгів вказано, що цей об’єкт являє собою двоповерхову будівлю з цокольним поверхом. Загальна площа приміщень складає 327 кв. м. Середня висота приміщень – 3 м.

Також ТОВ «ГеліосБуд» отримає 5,19 млн грн. за ремонт покрівель корпусів санаторію та ремонт спорткомплексу. Донецьке ТОВ «Інтерсервіс» отримає 499 тис грн. за ремонт головного корпусу та їдальні, в тому числі ліфтів держпідприємства.

«Елітний санаторій “Південний” розташований у найпівденнішому куточку Криму та України, одному з найбільш екологічно чистих місць – на мисі Ай-Юрі (Святого Георгія), між селищами Форос і Меллас… Завдяки своїй комфортності та зручності, якісному обслуговуванню, рівню надання послуг санаторій у рейтингу Кримських оздоровниць посідає одне з перших місць, не поступаючись іноземним п’ятизірковим готелям», – повідомляє ДУС про свій санаторій.