Кримський санаторій купив за 600 тисяч нову «тойоту». «Дельта» склала 100 відсотків?
19.08.2011   //  

Республіканське підприємство «Курортно-оздоровчий комплекс «Росія» (Лівадія, Крим) за результатами тендеру 10 серпня уклало угоду з ТОВ «Мир авто» на придбання автомобіля Toyota Sienna 3,5 AWD Limited за 594 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

В тендері санаторію, який знаходиться в комунальній власності АР Крим, прийняли участь дві фірми з Дніпропетровська – ТОВ «Мир авто» і ТОВ «Авто Груп Плюс». Різниця в їх цінових пропозиціях склала всього 3,6 тис грн., або менше ніж пів відсотка.

В відкритих джерелах є дані про продаж мінівенів Toyota Sienna 3,5 AWD Limited по $40 000, тоді як на тендері була досягнута ціна $74 300.

Також комплекс «Росія» 5 серпня уклав угоду на придбання у ТОВ «Полтава-Автосвіт» двох мінібусів «Ford Transit» за 750 тис грн. Вартість одного комфортабельного мінібуса склала $47 тис.

Нагадаємо, цього року було відкрито, а потім закрито карну справу щодо колишнього голови Верховоної Ради Криму Анатолія Гриценко за перевищення службових повноважень при розпорядженні майном комплексу «Росія».