Бубка замовив землякам з Донецьку всеукраїнську телепрограму за мільйон
18.08.2011   //  

Національний олімпійський комітет України, очолюваний вихідцем з Донбасу Сергієм Бубкою, за результатами тендерів 4 серпня уклав низку угод на послуги популяризації Олімпійського руху. Загальна вартістю угод склала 3,93 млн грн. Кошти виділено з державного бюджету. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

НОК заплатить 1,15 млн грн. за випуск двох телепрограм у липні-грудні 2011 року.

Донецьке ТОВ «Хеликон» отримає 840 тис грн. за виробництво 19 випусків щотижневої телепрограми (до 30 хвилин), яка пропагує Олімпійський рух в Україні, та «розміщення на загальнонаціональному ефірному телевізійному каналі».

Київський ФО-підприємець Шевченко В.О. отримає 310 тис грн. за вироблення 58 випусків телепрограми (до 5 хвилин) , яка пропагує Олімпійські види спорту, та розміщення на загальнонаціональному ефірному телевізійному каналі (з покриттям не менше 97,5% території України).

Також Олімпійський комітет замовив ПП «Кримський дозор» послуги з організації спортивних заходів за 2,79 млн грн. Компанія-переможець, яка цього року отримує всі підряди НОК на видовищні заходи, повинна організувати проведення в вересні Всеукраїнського олімпійського уроку в усіх обласних центрах та в Всеукраїнського олімпійського тижня в усіх обласних та районних центрах (вересень-жовтень). «Олімпійський урок» передбачає «проведення заходу на Хрещатику та на центральних площах та вулицях обласних центрів та м. Севастополь». На Хрещатику треба встановити сценічні конструкції розміром не менш ніж 12х10, конструкції 40-50 майданчиків, які представляють свій вид спорту вздовж центральної вулиці столиці.