В Мінкульті замовили готель з рестораном для Всесвітнього форуму українців. А заразом і павільйон в Венеції
17.08.2011   //  

ДП «Український інформаційно-сервісний центр культури і туризму» Міністерства культури за результатами тендерів 15 серпня уклав низку угод щодо організації роботи V Всесвітнього форуму українців. Загальна вартість угод склала 2,65 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Послуги з організації роботи  форуму вартістю 853 тис грн. замовлено ТОВ «Снайпер медіа». Послуги ресторанів з готелями замовлено ПАТ «Готель «Дніпро» (437 тис грн. за 160 осіб) і ТОВ «Кашт івент сервіс» (277 тис грн. за 180 осіб). У останньої фірми за 235 тис грн. також придбано послуги громадського харчування для 350 осіб.

ТОВ «ВТС принт» за 194 тис грн. виготовить підсумкові і тематичні матеріали (по 3000 примірників), а також інформаційні матеріали (1200 примірників). Транспортне обслуговування учасників заходу в м.Києві та Київській області за 198 тис грн. забезпечить ФО-підприємець Безсмертна І.М..

Разом з тим, укладено угоду з італійським агентством «Change Performing Arts srl» на послуги з організації роботи українського павільйону в м.Венеція вартістю 452 тис грн. Подробиць щодо тендеру не опубліковано.

За даними голови Української всесвітньої координаційної ради Дмитра Павличка, V Всесвітній Форум українців відбудеться у Києві 19-21 серпня – в межах заходів з відзначення 20-річчя Незалежності України.