Донецька влада роздала лояльним ЗМІ третину мільйона на саморекламу
11.08.2011   //  

Управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації за результатами тендеру 1 серпня уклало низку угод на висвітлення в друкованих ЗМІ заходів Програми економічного і соціального розвитку Донецької області протягом 2011 року. Загальна вартість угод склала 304 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Комунальна газета «Життя» отримала від Донецької ОДА 76 тис грн. за публікацію матеріалів загальною площею 25 тис кв. см.

ТОВ «Редакція газети «Донецькі новини», засновником якого є ЗАТ «ФК «Шахтар» бізнесмена Ріната Ахметова, отримало 80 тис грн. за надання 25 тис кв. см газетної площі.

ТОВ «Русмедиа», яким володіє депутат Донецької міськради від Партії регіонів Руслан Курганов та його дружина Аліна, отримало 58,5 тис грн. за 15 тис кв. см площі. Ціна за квадратний сантиметр площі у цього ЗМІ виявилася найдорожчою та склала 3,86 грн.

ЗАТ «Газета Донбасс» дістались 90 тис грн. за 240 тис кв. см газетної площі. Найбільшою часткою акцій цього підприємства володіє головний редактор газети «Донбасс» Олександр Бриж, який також є головою Донецького обласного осередку Національної спілки журналістів України.