Одеська ТЕЦ за мільйон найняла податкового “Консільєрі”. Відшкодовувати ПДВ?
10.08.2011   //  

ПАТ «Одеська ТЕЦ», яке належить «Нафтогазу України», за результатами тендеру 1 серпня уклало угоду з ТОВ «Консалтингова агенція «Консільєрі» щодо надання 2950 годин юридичних послуг у 2011 році на суму 1,18 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має надавати послуги у сфері консультування «Одеської ТЕЦ», серед іншого, у сфері податкового законодавства, «виконання функцій представника платників податків професійними адвокатами чи під їх наглядом», супроводження перевірок контролюючих органів etc.

Засновниками ТОВ «Консалтингова агенція «Консільєрі» є Олександр і Олексій Чорні. Уродженець Одеси Олексій Віталійович Чорний у відкритих джерелах згадується як начальник відділу перевірок відшкодування ПДВ ДПА в Черкаській області на початку 2000-х років, який нібито був причетний до «розробки та постійної модернізації схем по відшкодуванню ПДВ з ДПА в Одеській області, де він працював у різні періоди головним державним податковим ревізором-інспектором, заступником начальника ДПІ у Жовтневому районі міста Одеси».