Кернес дав ще 2 мільйони на планування забудови дачного масиву Харкова
10.08.2011   //  

Департамент містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міськради за результатами тендеру 2 серпня уклав угоди з ТОВ комплексна творча майстерня «МИР» на послуги з розроблення містобудівної документації з регіонального планування та розміщення об’єктів містобудування. Загальна сума угод склала 1,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Архітектурна фірма за 800 тис грн. розробить проект забудови району «Левада», що обмежений Червоношкільною набережною – пр.Гагаріна – вул.Першої Кінної Армії – вул.Греківською. Генеральний план розвитку Харкова передбачає комплексну реконструкцію в районі садибної забудови станції Левада-Харківська з розміщенням житлових комплексів ємністю 85-90 тис.м2.

Ще 1,19 млн грн. майстерня отримає за розробку детального планування території району, що обмежений вул.Шевченка, р.Харків, вул.Блюхера, вул.Академіка Павлова, вул.Загородньою, пр.Пятдесятиріччя СРСР, вул.Івана Камишева, вул.Академіка Павлова, вул.Семиградською, вул.Мойсеївською.