На Львівщині освоять 200 мільйонів на ремонті доріг, аеропорту та лікарень
09.08.2011   //  

Державні органи Львівської області у другій половині липня за результатами тендерів уклали угоди на будівельні роботи на загальну суму 198,63 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільші підряди на суму 87,40 млн грн. отримало ТОВ «Онур конструкціон інтернейшнл». Компанія відремонтує вул.академіка А.Сахарова (від вул.Княгині Ольги до вул.Стрийської) у Львові за 5,53 млн грн., вул. Зелену (від вулиці Луганської до межі міста) за 52,97 млн грн., а також вул. Трускавецька за 14,53 млн грн. і вул. Трускавецька в м. Дрогобич за 14,37 млн грн.

ТОВ «Техно-Буд-Центр» отримає 16,78 млн за ремонт вулиць Дрогобицька, Сагайдачного, Городище, Суховоля  і Героїв УПА в м.Трускавець.

ТОВ «Магістраль» отримає 12,97 млн грн. за ремонт вулиць Дрогобицька, Колеси, Болехівська, Львівська в м. Стрий.

ТОВ «Автомагістраль-Південь» отримає 16,12 млн грн. за ремонт вулиць Трускавецька і Шевченко в м. Борислав і вулиці Шевченко в м. Східниця.

Державна податкова адміністрація у Львівській області заплатить 100 тис грн. своєму ДП Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Львівської області» за послуги з поточного ремонту адмінбудинку ДПА у Львівській області по вул.Стрийській, 35. МНВАП «Авіокон проект» отримає 1,13 млн грн. за завершення робіт в тепловому пункті, реконструкція системи опалення, гідроізоляція стилобату в цьому ж будинку.

Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня за 2,60 млн грн. замовила ПП «Олбуд» поточний ремонт приміщень. Львівський обласний державний клінічний лікувально-діагностичний кардіологічний центр за 95 тис грн. замовив цій же фірмі поточний ремонт приміщень інфарктного відділення в корпусі А3.

Комунальний заклад Львівської облради «Львівський академічний обласний театр ляльок» за 340 тис грн. замовив ТОВ «Дар» поточний ремонт приміщень.

Галицька райадміністрація Львівської міськради за 729 тис грн. замовила ПП «Архітектурна майстерня «Ренесанс» реконструкцію та опорядження фасаду будинку №41 на пр.Свободи.

Державне підприємство обслуговування повітряного руху України заплатить ТОВ «БК «Солід» 25,75 млн грн. за будівельно-монтажні роботи з реконструкції аеродромно-диспетчерської вишки в аеропорту м.Львів.

«Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» за 1,01 млн грн. замовив ППФ «Орбудсервіс» поточний ремонт приміщень ІІІ та VІ туберкульозних відділень лікарні.

Управління капітального будівництва Львівської облдержадміністрації заплатить ТОВ «Мальви-Маркет» 11,23 млн грн. за реконструкцію будівель військового містечка під відділення Турківської ЦРЛ на 160 ліжок,  а також КВП «Енергомонтаж» отримає 19,64 млн грн. за реконструкцію будівлі під хірургічне відділення на 40 ліжок Старосамбірської ЦРЛ по вул.Дністрова в м.Старий Самбір.

Пустомитівська центральна районна лікарня заплатить 2,11 млн грн. ТОВ «Єврооснова» за капітальний ремонт з добудовою амбулаторії по вул.Шевченка, 211 в с.Чишки Пустомитівського району, а також 609 тис грн. ПП «Новобудпроект» за капітальний ремонт приміщень Оброшинської амбулаторії.