«Укрзалізниця» викинула на гостей 5-мільйонну економію від електронних накладних
08.08.2011   //  

Державна адміністрація залізничного транспорту України за результатами тендеру 1 серпня уклала угоду з ТОВ «Девалта» на послуги з забезпечення прийому делегацій вартістю 4,57 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, «Укрзалізниця» розраховує на прийом з липня по грудень 2011 року близько 20 делегацій. Очікувана чисельність делегації – 6-10 чоловік. Орієнтовний термін перебування – 3-5 днів.

Компанія-переможець має забезпечити гостей транспортом, готелями, перекладачами, харчуванням, екскурсіями. Також у разі потреби для проведення переговорів мають бути орендовано приміщення.

Нагадаємо, у березні ТОВ «Девалта» отримало підряд вартістю 4,99 млн грн. на послуги з організації участі «Укрзалізниці» у виставках.

Власником компанії є Олександр Ліберний, син депутата Збаразьскої райради Василя Ліберного (Тернопільська обл.) від Народної партії.

Довідково.

За даними керівника головного комерційного управління «Укрзалізниці» Володимира Іващука, зараз підприємство переходить на використання електронних накладних для вантажних перевезень. Економія від цього може скласти близько 5 млн грн., які «Укрзалізниця» раніше витрачала на закупівлю відповідних паперових бланків.