Лікарню в Полтаві за 150 мільйонів будуватиме “підірваний” «регіонал» з Харкова
04.08.2011   //  

Управління капітального будівництва Полтавської облдержадміністрації за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «СК Інтерстрой» на будівництво третьої черги протитуберкульозного диспансеру на 350 ліжок по вул. Шилівській, 51-а, в Полтаві. Вартість угоди склала 155,95 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кошторис будівництва протитуберкульозного диспансеру в Полтаві був затверджений розпорядженням Кабміну №369 від 20 квітня 2011 року в розмірі 204,23 млн грн.

ТОВ «СК Інтерстрой» входить до харківського будівельного альянсу «Моноліт», який належить сім’ї Перадзе – Таріелу та його синам Роману і Анатолію. Роман Перадзе є президентом харківського міні-футбольного клубу «Моноліт». Анатолій невдало балотувався на останніх виборах до Харківської міськради по мажоритарному округу від Партії регіонів.

В 2006 році Анатолій Пердазе балотувався на посаду мера Харкова. Під час виборчої компанії проти нього було влаштовано замах, але вибух не завдав шкоди. Неофіційно звучали версії, що замах було влаштовано після конфлікту Перадзе з представниками турецької компанії довкола розподілу прибутку від спільної участі в ремонті дороги Київ-Одеса.

Також компанію «Моноліт» звинувачували в затягуванні будівництва комплексу «Ренесанс парк» в Харкові. Пайщики заплатили гроші за квартири, але житла так і не отримали.