За 130 мільйонів вулиці Львівщини ремонтуватимуть турки, одесити і депутат облради
22.07.2011   //  

За результатами тендерів 13-15 липня державні установи Львова та Львівської області уклали низку угод на ремонт вулиць Львова та районних центрів Львівської області. Загальна вартість договорів склала 133,28. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління капітального будівництва Львівської міськради за 58,50 млн грн. замовило україно-турецькому ТОВ «Онур конструкціон Інтернешнл» реконструкцію вулиць Зеленої (від вул. Луганської до межі міста) та академіка А. Сахарова (від вул. Княгині Ольги до вул. Стрийської) у Львові. Компанія «Онур конструкціон інтернейшнл» заснована турецькими громадянами Четінджевізом Онуром і Четінджевізом Іхсаном, а також Мемешевим Аблямітом з Криму.

Служба автомобільних доріг у Львівській області провела тендер на поточний ремонт вулиць та доріг міст і населених пунктів області. У «Онур конструкціон інтернейшнл» вона замовила ремонт вулиць Трускавецька та Стрийська в м. Дрогобич за 28,90 млн грн.

Тернопільське ТОВ «Техно-Буд-Центр» візьметься за ремонт вулиць Дрогобицької, П. Сагайдачного, Городище, Суховоля та Героїв УПА в м. Трускавець. Вартість робіт склала 16,78 млн грн. «Техно-Буд-Центр» володіють Аліна Ханіна та Степан Сута.

ТОВ «Автомагістраль-Південь» одеситів Валерія Короткова та Олега Наливанного виконає ремонт вулиць Трускавецької, Т. Шевченка в м. Борислав та вулиці Т.Шевченка в м. Східниця за 16,12 млн грн.

Місцеве ТОВ «Магістраль», що контролюється депутатом Львівської облради від Конгресу українських націоналістів Зіновієм Карпінським, відремонтує вулиці Дрогобицьку, Ф. Колеси, Болехівську та Львівську в м. Стрий за 12,97 млн грн.

Нагадаємо, на минулому тижні Управління капбудівництва Львівської міськради замовило ремонт центральної частини міста за 36,87 млн грн., з яких 32,28 млн грн. отримало ТОВ «Онур конструкціон інтернейшнл». Раніше ця фірма отримала 74 млн грн. на реконструкцію вулиць Шевченко та Липинського у Львові.