Радник Кернеса прийняв участь в освоєнні чергових 17 мільйонів на харківських вулицях
20.07.2011   //  

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради за результатами тендерів 1-8 липня за 17,04 млн грн. замовило ремонт вулиць обласного центру фірмам, пов’язаним з мером Харкова Геннадієм Кернесом. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Капітальний ремонт вул. Гвардійців Широнінців за 12 млн грн. здійснить ТОВ «Паркінг+». Директора та співзасновника цієї фірми Володимира Чумакова рік тому було призначено головою Департаменту будівництва міськради та радником мера з питань ЖКГ. З врахуванням останніх здобутків у 2011 році фірма виграла тендери на суму 237,91 млн грн.

ТОВ «Стальконструкція» виконає роботи з капітального ремонту провулка Стрілецького за 5,04 млн грн. Компанія контролюється Сергієм Воликом та Леонідом Костюковим, відомим як директор одного з дочірніх підприємств компанії «Харківстальконструкція», яка входить в корпорацію «Хакрівській будівельний союз» Олега Чигринова, Анатолія Бондаренко та Олександра Кагановського (зятя покійного Євгена Кушнарьова). Раніше «Стальконструкція» виграла тендери на ремонт вул. Оренбурзької, вул. Храмова та вул. Дніпровської загальною вартістю 17,27 млн грн.