Попов дав начальнику київського штабу своєї партії підряд на 16 мільйонів
19.07.2011   //  

Головне управління комунального господарства Київської міськдержадміністрації (КМДА) за результатами тендеру 11 липня замовило у ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд» будівництво першої черги комплексу споруд артезіанського водопостачання жилмасиву Осокорки-Північні та водопровідної магістралі по пр. Петра Григоренка у Дарницькому районі столиці. Вартість угоди склала 16,02 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Почесним президентом ТОВ «Концерн «Київпідземшляхбуд» є народний депутат Валерій Борисов, який обирався до Верховної ради за списком «Нашої України – Народної Самооборони», але після президентських виборів ввійшов до складу правлячої коаліції. В 2002 – 2006 роках Борисов був заступником мера Києва Олександра Омельченка, начальником Головного управління економіки та інвестицій КМДА. 7 липня він очолив передвиборчий штаб Партії регіонів в Києві задля підготовки до чергових парламентських виборів, що мають відбутися в жовтні 2012 року.

В червні 2010 року головою КМДА було призначено колишнього нардепа та міністра ЖКГ Олександра Попова, який раніше довгий час був мером м. Комсомольськ Полтавської області.

У лютому концерн «Київпідземшляхбуд» отримав від ГУ капбудівництва КМДА підряд на будівництво каналізаційних колекторів вартістю 97,52 млн грн.