- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Перелік рекламної продукції, придбаної КМДА для Євро-2012

Головне управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Додаток № 5 документації конкурсних торгів на закупівлю послуг у  рекламній галузі

Лот 1 Виготовлення рекламно-інформаційної продукції про м. Київ Приймаюче місто:

Лот 2 Виготовлення рекламно – друкованої  продукції про м. Київ, як Приймаюче місто:

Лот 3 Виготовлення рекламно – сувенірної продукції про м. Київ як Приймаюче місто:

Лот 4 Виготовлення рекламно – текстильної продукції про м. Київ як Приймаюче місто:

Вимоги:

1.         Учасник надає макетний зразок кожного найменування в електронному, паперовому форматах та у вигляді готового зразка без нанесення логотипів Приймаючого міста Києва чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

2.       Продукція, яка застосовується під час надання послуг у рекламній галузі за всіма лотами, має бути екологічно чистою  та відповідати  вимогам екологічної безпеки (висновки санітарно-епідеміологічної служби).

3.         Учасник процедури закупівлі по Лоту 1, Лоту 2, Лоту 3 та Лоту 4 має підтвердити  наявність необхідних ліцензій (дозволів), сертифікатів та інших документів дозвільного характеру (завірених належним чином).

4.         Для виготовлення сувенірної та друкованої продукції Учаснику – переможцю,  пропозиція конкурсних торгів якого По Лоту 1, Лоту 2, Лоту 3, Лоту 4 буде визнана найкращою, надаватиметься право на використання офіційного логотипу Приймаючого міста Києва чемпіонату Європи 2012 року з футболу та право на використання комбінованого логотипу Приймаючого міста Києва чемпіонату Європи 2012 року з футболу,  після укладення Договорів по Лоту 1, Лоту 2, Лоту 3 та Лоту 4. Остаточний дизайн продукції погоджується з замовником не пізніше 5-ти робочих днів з дня підписання договору.

5.         Кінцевий термін поставки виготовленої продукції – 20 грудня 2011 року.