Шикарні таксі для клерків Попова, Злочевського і Табачника за 2,5 мільйони
12.07.2011   //  

Державні установи з 25 червня по 4 липня за результатами тендерів уклали низку угод на транспортне обслуговування на загальну суму 2,49 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Державна адміністрація залізничного транспорту за 250 тис грн. орендувала у ТОВ «Екотранссістем» автомобіль представницького класу.

Міністерство екології та природних ресурсів за 1,18 млн грн. придбала у ТОВ «Солсервіс» послуги з автоперевезення керівного складу міністерства з травня по грудень. Міністерству необхідно забезпечити надання послуг двома автомобілями представницького класу, які мають включати: клімат-контроль, аудіосистему, комфортні сидіння, подушки безпеки, центральний замок з дистанційним керуванням, електропривод склопідйомників та інше. Також орендується один автомобіль середнього класу, який має включати кондиціонер, подушки безпеки, центральний замок з дистанційним керуванням, електропривод склопідйомників. Вартість використання одного авто склала понад 1600 грн./день.

Київська облдержадміністрація за 215 тис грн. придбала у КП Київської облради «Автогосподарство» послуги з «надання автомобілів під керуванням водіїв».

Головне управління з питань Євро-2012 Київської міськдержадміністрації за 376 тис грн. придбало у КП «Автотранспортне підприємство Київської міськради» послуги перевезення службових осіб легковими автомобілями.

Головне управління з питань регуляторної політики та підприємництва КМДА за 160 тис грн. орендувало у КП «Автотранспортне підприємство Київської міської ради» один автомобіль з водієм. Послуги мають надаватись з червня по грудень протягом 12 годин в день (з 8:00 до 20:00). Пробіг в межах, які встановленні чинним законодавством (до 200 км в день). Таким чином вартістю експлуатації автомобіля коштує близько 800 грн./день.

Подільська районна в місті Києві держадміністрація за 240 тис грн. придбала у Комунального АТП Печерської РДА послуги з обслуговування двома автомобілями.

Український державний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді Міносвіти за 71 тис грн. придбав транспортні послуги у ФО-підприємець Симканич О.Ю.