- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Кернес купив харків’янам смердючу «кімнату жахів» за третину шкільного бюджету

КП «Центральний парк культури та відпочинку ім.М.Горького» за результатами тендеру 4 липня уклав угоду з американською компанією «Pale Night Production, L.L.C» на закупівлю «кімнати жахів» вартістю $770 тис або 6,16 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Закуплене обладнання для одноповерхового будинку жахів включає в себе: декорацію для щонайменше двох фасадів; анімовані фігури; відео ефекти; спеціальне освітлення; меблі; рухомі та нерухомі фігури; декорації для стін; систему розповсюдження запахів; необхідні компресори; відео-інтегровані, анімовані ефекти, а також маски та костюми для щонайменше п’ятьох акторів.

Американська фірма має забезпечити транспортування обладнання до Харкова та надати потрібну кількість фахівців для проведення шефмонтажу.

Вартість придбаної «кімнати жахів» складає третину від річного плану розвитку освіти в Харкові. На виконання заходів, передбачених «Комплексною програмою розвитку освіти м. Харкова на 2011 – 2015 роки», в бюджеті міста на 2011 рік передбачено 18,7 млн грн.

Нагадаємо, наприкінці червня комунальне підприємство уклало низку угод на закупівлю «американських гірок», чортового колеса, пневматичної башти вільного падіння, різних каруселей, атракціонів з електричними машинками та ігрових автоматів на загальну суму 10,69 млн євро [1], або на 121,35 млн грн.