- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Вуглепром за тиждень: мільйони Юри Єнакієвського і Єфремова

(Зведені дані про тендери вуглепрому за перше півріччя 2011 року тут [1])

Державні вугледобувні підприємства з 24 червня по 4 липня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 427,61 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Підряд на постачання двох вентиляційних установок вартістю 55,00 млн грн. на тендері ДП «ВК «Краснолиманська» виграло ПП «Лантан компані», яка через ланцюжок засновників контролюється ВАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Нові технології», однією з ключових компаній в вугільній групі народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.

ПП «Портекс» і ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», які контролюються сім’єю голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, отримали підряди ДП «Донбасантрацит» і ДП «Свердловантрацит» на постачання прокату і інструментів на суму 17,67 млн грн. Таким чином здобутки єфремівських компаній з початку 2011 року склали 1 393,58 млн грн.

ДП «Ровенькиантрацит» за 222,18 млн грн. придбало продукти бензин, дизпаливо [2] і залізорудний концентрат у ТОВ «Інкартранс», ТОВ «Ровеньківська нафтобаза 2004», ТОВ «ТПГ «Восток», ТОВ «А.Д.Т.».

ДП «Свердловантрацит» за 76,61 млн грн. придбало послуги з технічних випробувань, вироби з дроту, апаратура контролю повітря у тупикових виробітках, вироби з бетону будівельні, палі шпунтові та рейки, інструменти, послуги з відкриття мультивалютних відновлюваних кредитних ліній для рефінансування поточної заборгованості [3], будівництво нового породного відвалу ВП «Шахта «Червоний Партизан» ДП «Свердловантрацит», капітальний ремонт бульдозерів Т-170, Б-10 у ДП «Укрдонбасекологія», ТОВ «Енергооптторг», ДП «ТД ТОВ «НВО «Червоний металіст», ЗАТ «Кондрашівський піщаний кар’єр», ПАТ «Бетон Нова», ТОВ «Істок», ТОВ «Вагер», ТОВ «ВТФ «Універсал», ТОВ «Автоклапан-Прод», ТОВ «Альфа-Метал-Компані», ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», ТОВ «ТД «Карбокріплення», ПАТ «ВТБ банк», ПМВКП «Ассоль».

ДП «ВК «Краснолиманська» за 56,08 млн грн. придбало 1500 т гідрофобного інертного пилу і дві вентиляційні установки у ПП «Лантан компані», ТОВ «Союз промислових підприємств». Кожна вентиляційна установка має складатись з двох вентиляторів ВО32/20АН з дифузорами і вхідними коробами, двох маслостанцій і однієї системи автоматичного управління.

ДП «Орджонікідзевугілля» за 16,45 млн грн. придбало вироби з дроту, котли центрального опалення і первинну продукцію чорної металургії у ТОВ «Промснаббит», ТОВ «Шельф- Оіл», ПМП «Донбасс-95», ТОВ «ТД «Константа».

ДП «Макіїввугілля» за 13,09 млн грн. придбало продукти нафтоперероблення і продукцію лісозаготівлі у ТОВ «Дон-Термінал», ТОВ «ТД «Славойл», ТОВ «Еколіс», ТОВ «Євроскоп».

ДП «Донбасантрацит» за 12,41 млн грн. придбало прокат сортовий гарячекатаний у ПП «Портекс».

ДП «Шахтарськантрацит» за 11,42 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «Волнес», ТОВ «Горпром».

ДП «Артемвугілля» за 10,93 млн грн. придбало продукти нафтоперероблення і послуги з монтажу нагрівальних котлів у ТОВ «Фірма «Уран», ТОВ «Юнітрейд Петровський завод будівельних матеріалів», ПМП «Донбас – 95».

ДП «Красноармійськвугілля» за 6,01 млн грн. придбало гумовотканева стрічку ШТК 200/800 і продукцію лісозаготівлі у ТОВ «ТКП «Кримторг», ТОВ «НПО Екопром».

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 1,28 млн грн. придбало послуги з охорони та ремонту будівель у ТОВ «Мегапром», ТОВ «Меркурій-Буд», ПП «Таис».

ДП «ВК «Куйбишевська» за 1,10 млн грн. замовило ПАТ «Дондіпрошахт» проект ліквідації Державного підприємства «Вугільна компанія «Куйбишевська» (виконання проекту у повному обсязі).