Експерти Мінфіну в Гурзуфі згідно з президентською програмою вивчали Податковий кодекс
07.07.2011   //  

Академія фінансового управління Мінфіну за результатами тендеру 29 червня підписала низку договорів на серію семінарів в червні-грудні з питань застосування Податкового та Бюджетного кодексів вартістю 800 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 445 тис грн. отримає «Гурзуфський комплекс відпочинку та оздоровлення «Перлина Криму» на проведення в червні міжнародного науково-практичного семінару експертів «з питань інноваційних складових практики імплементації Бюджетного та Податкового кодексів».

Перелік нормативних документів, згідно з якими повинні бути виконані і оформлені результати роботи, включає в себе Конституцію України, Податковий, Бюджетний, Цивільний та Господарський кодекси, закон про бюджет, а також Програму Віктора Януковича «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

Також замовлено проведення с червня по грудень ще чотирьох семінарів, пов’язаних з різними аспектами застосування Податкового і Бюджетного кодексів. Вартість кожного семінару склала до 90 тис грн. Кошти отримають харківські компанії «Корпорація «КГ «Рубаненко і партнери» і ТОВ «АФ «Міжнародний аудит».

Академія фінуправління також замовила Інституту економіки та прогнозування НАН України соціологічне опитування вартістю 450 тис грн. з метою оцінки рівня громадського сприйняття норм бюджетного та податкового законодавства, практики бюджетного та податкового адміністрування, казначейського обслуговування, фінансового контролю.