У Колеснікова і Попова вдарили двома мільйонами по рекламі
06.07.2011   //  

Національне Агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів придбало у власного підприємства «Центр Комунікацій «Україна-Всесвіт» послуги в галузі реклами на 1,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Кошти державного бюджету витратять на до 31 грудня 2011р. на формування позитивного іміджу України в рамках підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, в тому числі організаційне забезпечення.

Раніше ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» запланувало здійснити виробництво та розміщення програм інформативного характеру з висвітлення позитивних рис ведення бізнесу в Україні, культурного надбання, способу  повсякденного життя українців тощо та процесу підготовки України до Євро-2012 року на телеканалі Euronews вартістю 7,82 млн грн.

Також тендери на рекламні послуги провели органи Київської міськдержадміністрації.

КО «Інститут генерального плану м.Києва» 25 червня уклало угоду з ПП «Видавництво Фенікс». За 156 тис грн. видавництво має надрукувати матеріали рекламні – 3000 екземплярів, інформаційні буклети – 3000 екземплярів.

КП «Київреклама» уклало угоду вартістю 868 тис грн. з ТОВ «Гранд Афіш». Компанія має виготовити плакати (постери) – 8155 од., плакати з повнокольоровим друком – 320 м2.