Перелік атракціонів для харківського парку за 10 мільйонів євро
06.07.2011   //  

Опис предмету закупівлі

Катальна («американська» або еквівалент) гірка в якій пасажири рухаються у спеціальних візках рейками  висотою не менше 20м, довжиною колії не менше 390м. Траєкторія колії не повинна мати петель. Обладнана магнітними гальмами та вокзалом для посадки та висадки пасажирів. Пропускна спроможність не менш – 500 ч/год.

Учасник має забезпечити транспортування вказаного обладнання до місця монтажу та надати потрібну кількість фахівців для проведення шефмонтажу.

Опис предмету закупівлі

Лот № 1:

Атракціон 1: 10 акумуляторних машинок для використання на відкритих ділянках з твердим покриттям, кожна з яких здатні перевозити 1 дорослого та 1 малюка одночасно.

Атракціон 2: Дитячий атракціон, у якому до 6 консолей, що обертаються навколо центральної закріплено 6 фігур тварин, кожна з яких має обладнані місця для сидіння. Під час обертання фігури час від часу підкидаються до гори.

Атракціон 3: Атракціон, у якому диск, до якого прикріплено не менше 24 сидінь, рухається по дугоподібних рейках не менше 15м. заввишки та обертається навколо своєї вісі зі швидкістю не менше 6 обертів за хвилину.

Атракціон 4: 4 дизельних потяги з не менш, як з 2 вагонами, для використання у парку. Вагони повинні мати не менш ніж 12 місць для дорослих у кожному. Потяг повинен мати дизельний двигун, не менш ніж 2 л. об’єм та 1 електропотяг з не менш як 2 вагонами, здатним перевозити не менше 16 дорослих, або 24 дітей одночасно. Тривалість роботи на 1 підзарядці має бути не менше 7 годин.

Атракціон 5: Атракціон, що має бути  стилізованим у морському стилі. У цьому атракціоні катальні місця закріплені за допомогою консолей до центральної колони рухаються по колу по хвилеподібних рейках.

Атракціон 6: Атракціон, у якому до 6 консолей, що обертаються навколо центральної колони, що обертаються  на 360 ° навкруги свого центру та мають  по одному літаку на 4 місця що прикріплено до неї.

Атракціон 7: Дитяча пневматична башта падіння висотою не менш 11м. Обладнана декорацією, електричним шафою та панеллю керування.

Атракціон 8: Екстремальний атракціон, у якому дві консолі обертаються зі швидкістю не менш 9 обертів за хвилину навколо центральної вісі. До кожної консолі з одного боку закріплено не менш як шість сидінь що з’єднані між собою та обертаються на 360 °. Атракціон має бути обладнаний пультом керування.

Атракціон 9: Пневматична башта вільного падіння, що має висоту не менше 35 м. та має пропускну спроможність не менше 350 чол\год.

Атракціон 10: Атракціон, у якому корабель розрахований на 24 місця, рухається по дугоподібних рейках та обертається навколо себе. Має бути обладнаним відповідними декораціями.

Атракціон 11: Обладнання для автодрому, що буде  розміщено у павільйоні з розміром 12* 24 м. До складу обладнання має входити 16  машин (розрахованих на двох дорослих) для катання з нижнім струмоприймачем, відповідною підлогою, трансформатором, пультом керування, іншим необхідним обладнанням що має забезпечити безпечне використання встановленого обладнання.

Атракціон 12: Обладнання для автодрому, що буде  розміщено у відкритому павільйоні. До складу обладнання має входити павільйон 10  машин (розрахованих на двох дітей) для катання з верхнім струмоприймачем, відповідною підлогою, електричною сіткою, що має кріпитися до стелі  трансформатором, пультом керування, іншим необхідним обладнанням що має забезпечити безпечне використання встановленого обладнання.

Атракціон 13: Обладнання для автодрому, що буде  розміщено у приміщенні з розміром спеціальної підлоги 8* 10 м. До складу обладнання має входити 10  машин (розрахованих на 1 дорослого та 1 дитину) для катання з нижнім струмоприймачем, відповідною підлогою, трансформатором, пультом керування, іншим необхідним обладнанням, що має забезпечити безпечне використання встановленого обладнання.

Атракціон 14: Дитяча карусель, діаметром не менш 10 м, обладнана нерухомими, та такими що обертаються, гойдаються, та підіймаються фігурами у вигляді коней, інших звірів, машин та інші.

Атракціон 15: Колесо огляду висотою 55 м. з не менш як 40 гондолами, в тому числі 1 гондолою для інвалідів. Обладнане світлодіодним освітленням з обох боків, вокзалом для посадки та висадки пасажирів, пультом керування, пофарбоване та гальванізоване.

Атракціон 16: Гідравлічна карусель з не меш як 10 літаками прикріпленими до консолей і з’єднаних з центральною колоною. Кожен літак має бути обладнаний важелем, за допомогою якого можна керувати висотою підйому літака, та лазерною гарматою, що може влучати в цілі, які будуть розташовані на спеціально обладнаній стіні.

Атракціон 17: Ланцюгова карусель, у якій місця пасажирів прикріплені до консолей, що обертаються та підіймаються на висоту не менш 30м, з кількістю посадочних місць не менш 20.

Учасник має забезпечити транспортування вказаного обладнання до місця монтажу та надати потрібну кількість фахівців для проведення шефмонтажу.

Лот № 2:

Атракціон 1: Гідравлічна дитяча карусель, у якій місця для катання у вигляді слонів обертаються навколо центральної колони та незалежно піднімаються догори на висоту не менше 6 м. Керування під виконується за допомогою контролеру розташованому на кожному місці для катання.

Атракціон 2: Атракціон у вигляді піратського човна з не менш як 32 місцями для відвідувачів, що гойдається. Висота атракціону має бути не меншою за 11 метрів, а пропускна здатність не менш 800 чол/год.

Атракціон 3: Атракціон у вигляді лавки, на 18 посадкових місць, що обертається у площині у боковому напрямку. З висотою у робочому стані не менш 6 м.

Атракціон 4: Інтерактивний атракціон, висотою 7м. До центральної опори атракціону має бути приєднано 8 консолей, до кожної з якої кріпиться 2 місця для відвідувачів. Під час обертання каруселі, за бажанням можна запитувати опцію, завдяки якій консоль буде різко підійматися, що відбувається внаслідок зміни на кутах нахилу консолі до поверхні землі.

Атракціон 5: Катальна гірка для дітей, має бути обладнана трасою завдовжки не менше 100м, заввишки не менше 6м, та потягом, що рухається рейками. Одним потягом не менш ніж на 20 місць.

Атракціон 6: Атракціон у вигляді не менше 6 автомобілів, кожен з яких може перевозити 2 дорослих, та 2 дітей, які рухаються автономно вздовж направляючої труби. Бажано щоб автомобілі мали вигляд старовинних моделей.

Атракціон 7: Дитяча  гідравлічна карусель, з не менш як 6 консолями, що піднімаються одночасно. До кожної консолі мають бути приєднані різні за виглядом кабіни. Кількість посадкових місць має бути не меншою за 12.

Атракціон 8: Дитячий потяг, який має не менше ніж 2 вагони, що рухається рейками. Довжина шляху має бути не меншою ніж 100м. Вагон має бути розрахований на не менш як 2 дорослих або 4 дітей. Бажано щоб вагони під час руху гойдалися.

Атракціон 9: Дитяча гойдалка бажано у вигляді тварини, з кількістю місць для відвідувачів не менше 10. Гойдалка має рухатися завдяки електричному двигуну. Висота гойдалки має бути не меншою ніж 3,5 м.

Атракціон 10: Атракціон з пропускною спроможністю не менше 100 чол/год, у якому 2 консолі закріплені до центральної колони рухаються навколо своєї вісі у вертикальній площині. До кожної консолі приєднана кабінка з 2 місцями для відвідувачів. Швидкість обертання консолей має залежити від швидкості обертання педалей, якими облаштована кожна кабінка. Атракціон має бути не менше 10 м заввишки під час роботи.

Атракціон 11: Екстремальний атракціон для дорослих, у якому 2 консолі закріплені до центральної колони обертаються у вертикальній площині. До кожної з консолей нерухомо приєднана кабінка, обладнана 16 місцями. Під час обертання зі швидкістю 10 об/хв, відвідувачі здійснюють повний оберт та опиняються у верхній точці головою вниз. Висота атракціону у робочому стані має перевищувати 16м.

Атракціон 12: Ланцюгова карусель, яка має центральну опору, що підіймається та верхню обертальну частину, до якої кріпляться ланцюги, що може змінювати кут нахилу під час обертання. Карусель має бути не менше 8 м під час роботи.

Учасник має забезпечити транспортування вказаного обладнання до місця монтажу та надати потрібну кількість фахівців для проведення шефмонтажу.

Лот № 3:

Атракціон 1: 10 різних малих атракціонів для дітей, що приводиться до руху за допомогою монетоприймача, та не потребують спеціального фундаменту та оператора.

Атракціон 2: Водна катальна гірка обладнана не менш як двома спусками, один з яких має висоту не менш 5м, а інший не менше 7м, обладнаній спеціальним оцинкованим жолобом що сполучає спуски , вокзалом та  системою керування.

Учасник має забезпечити транспортування вказаного обладнання до місця монтажу та надати потрібну кількість фахівців для проведення шефмонтажу.