- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Радник Кернеса і партнер Добкіна знову заробили на харківських дорогах

ДП «Харківський облавтодор» за результатами тендеру 29 червня уклав угоду з ТОВ «Реал-НП» на постачання 2000 тон бітуму БНД 60/90 на суму 16,40 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість однієї тони бітуму склала 8,2 тис грн. Це в півтора рази дорожче від бітуму, який облавтодор купив у цієї ж фірми в березні [1]. Директором та засновником ТОВ «Реал-НП» є Олег Гуревич. Він також входить до складу правління ВАТ «Фінантек». 50% акцій «Фінантеку» належить батьку губернатора Харківщини Марку Мойсейовичу Добкіну.

Також чергові тендери на ремонт доріг в Харкові виграли фірми «АСП – Трансбуд» і «Паркінг+».

24 червня Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради уклало з ТОВ «АСП-Трансбуд» угоди щодо ремонту вул. Нікітіна і пров. Руставелі на 4,28 млн грн. Ремонт вул.Сумської на дільниці від пл.Першого Травня до вул.Дерев’янка за 15,14 млн грн. виконає ТОВ «Паркінг+».

«АСП-трансбуд» належить одеситу Арсену Папазяну. З врахуванням останнього тендеру цьогорічні здобутки фірми на харківських дорогах склали 23,38 млн грн.

Нагадаємо, рік тому головою Департаменту будівництва міськради та радником мера з питань ЖКГ було призначено Володимира Чумакова відомого як директор та співзасновник ТОВ «Паркінг+». З врахуванням останніх здобутків у 2011 році фірма виграла тендери на суму 225,91 млн грн.