Кернес заплатив «регіоналу» половину обіцяного за прес-центр для Євро-2012
01.07.2011   //  

Департамент з питань підготовки Євро-2012 з футболу Харківської міськради за результатами тендеру 24 червня уклав угоду вартістю 1,20 млн грн. з ВАТ «Завод ім.Фрунзе» на оренду приміщення. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Приміщення орендується за кошти місцевого бюджету під медіа-центр для роботи журналістів на прилеглій території до КП «ОСК «Металіст» на час підготовки та проведення Євро-2012 у Харкові.

Як повідомляли місцеві ЗМІ, у лютому голова правління ВАТ «Завод ім.Фрунзе» Олександр Василенко, депутат Харківської міськради від Партії регіонів, повідомив про намір реконструювати одне з приміщень заводу під медіа-центр.

«Рішення про будівництво нам давалось нелегко, але ми усвідомлюємо важливість цього проекту для міста і натхненні обіцянкою міського голови Геннадія Кернеса фінансово підтримати цей проект», – казав Василенко.

За його словами, вартість реконструкція мала скласти 14 млн грн., з яких мер Харкова обіцяв компенсувати 2,4 млн грн. з міського бюджету.

В медіа-центрі площею 1,5 тис кв. м планується створити до 700 робочих місць для журналістів. Будівництво планується завершити до початку 2012 року.