- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Кабмін, Податкова, Донецька облрада і Кернес виділили кошти на поточний ремонт своїх офісів

Державні установи за результатами тендерів 20-23 червня уклали угоди на поточний ремонт своїх будівель. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління адміністративних будинків господарсько-фінансового департаменту секретаріату Кабінету міністрів за 189 тис грн. замовило ТОВ «Дак – Мастер» вогнебіозахисну обробку дерев’яних конструкцій даху Будинку Уряду по вул.Грушевського, 12/2 та вогнезахисну обробку металевих конструкцій світлового ліхтаря клубу Кабінету міністрів по вул. Інститутська, 7.

ДП «Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів України у м.Києві» за 540 тис грн. замовило ДП «Ліфт-2» послуги на технічне обслуговування, ремонт ліфтів та ескалаторів головного офісу ДПАУ за адресою Львівська площа, 6, 8, 8-а.

Харківська міськрада за 851 тис грн. замовила ПКРБ фірма «Венера» послуги з поточного ремонту адміністративних приміщень Харківської міськради.

Донецька облрада за 769 тис грн. замовила поточний ремонт своїх приміщень КП по обслуговуванню адміністративних будинків.