- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Міністерство Колеснікова дере за офіси з своїх же установ по $300 за один метр

ДП «Укрсервіс Мінтрансу» 14 і 15 червня уклало угоди відповідно з Державною авіаційною адміністрацією і Державною адміністрацією морського і річкового транспорту на утримання приміщень, які ці установи займають в будівлі Міністерства інфраструктури. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Укрморрічфлот» заплатить 2,56 млн грн.за річне обслуговування офісів площею 1065,6 кв. м (або близько $300 за один кв. м), Державіаадміністрація – 2,61 млн грн.

Послуги по утриманню приміщень складаються з: утримання в чистоті будівлі, двору, доріг, вивіз сміття, прибирання площ та майданчиків, місць загального користування, миття та прибирання приміщень, обслуговування ліфтів, антен тощо; технічного обслуговування та утримання в належному стані електричних мереж, сантехнічних вузлів, обслуговування комунікацій, які є складовою частиною будівлі.

ДП «Укрсервіс Мінтрансу» було створено для експлуатаційного обслуговування 28-поверхового адміністративного будинку по просп.Перемоги, 14, м.Київ, де знаходяться центральний апарат Міністерства, Державна авіаційна адміністрація, Державна адміністрація морського і річкового транспорту. Державна адміністрація автомобільного транспорту, Головна державна інспекція на автомобільному транспорті та інші.

Будівля міністерства, зведена за часів керівництва галуззю Георгія Кирпи, є найбільшою серед інших міністерських офісів України.