- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Латати київські газопроводи буде луганський яценюківець, якому пророкують крісло заступника Бойко

Філія «УМГ «Київтрансгаз» за результатами тендеру 20 червня уклало низку угод з ТОВ «Рентал Центр Україна» на ремонт ізоляції ділянок магістральних газопроводів системи УМГ «Київтранс» на суму 9,92 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Основним власником луганського ТОВ «Рентал Центр Україна» є Ігор Ліски, депутат Луганської міськради, голова Луганської обласної організації «Фронту Змін» Арсенія Яценюка. Ліски ввійшов в бізнес за допомогою свого двоюрідного брата – луганського бізнесмена Андрія Нєдовєсова, відомого своїм автомобілем з номером «ТАК!» [1]. Нєдовєсов через проблеми в «Нашій Україні» продав свій бізнес Ліски і нардепу від БЮТ Володимиру Скубенку.

В бізнес-групі Ігоря Ліски є вугільні підприємства – ЗАТ «Горнозбагачувальна фабрика «Краснолуцька», ЗАТ «Лисичанський машинобудівний завод». Останнім часом ліски пророкують посаду заступника голови Міненерговугілля [2], де він нібито має очолити вугільний напрямок.

Міненерговугілля, яке куруэ роботу “Київтрансгазу”, очолює виходець з Луганщини Юрій Бойко. Зараз за вугільний напрямок в міністерстві відповідає перший заступник міністра Ігор Попович, відомий близькістю до Юри Єнакієвського [3].