- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Таксі для клерків Львова, Черкас, Одеси і Києва за 3 мільйони

Державні установи за результатами 14-17 червня уклали низку угод на транспортне обслуговування на загальну суму 2,92 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Одеська облдержадміністрація за 523 тис грн. придбала у ФО-підприємець Гончарук М.Б. послуги з перевезення автомобілями представницького класу та автобусами. У КП «Автопідприємство по обслуговуванню обласної ради та обласної державної адміністрації» за 264 тис грн. також придбані послуги з перевезення пасажирів регулярні та за окремими замовленнями.

Львівська обласна державна адміністрація за 433 тис грн. замовила автотранспортні послуги у КП Львівської облради «Підприємство автотранспортного обслуговування».

Черкаська облдержадміністрація за 221 тис грн. придбала у КП «АТП Черкаської обласної ради»  послуги з перевезення посадових осіб обласної державної адміністрації.

Київська облрада за 897 тис грн. придбала послуги з автотранспортного обслуговування у КП Київської облради «Автогосподарство».

Головне управління комунальної власності Київської міськдержадміністрації за 118 тис грн. придбало послуги з перевезення пасажирів у ФО-підприємець Ганус Є.В.

Міністерство промислової політики за 197 тис грн. замовило у державної корпорації «Укрінмаш» послуги з транспортного обслуговування легковими автомобілями.

Державна архітектурно-будівельна інспекція Мінрегіонбуду за 264 тис грн. придбала транспортні послуги у ТОВ «КАТП-0441».