Хоч грошей нема, Бакулін витратив майже 3 мільйони на імідж «Нафтогазу»
25.06.2011   //  

ПАТ «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» за результатами тендеру 10 червня підписало договір з ТОВ «АККО Інтернешнл» про надання комплексу послуг з організації участі НАК «Нафтогаз» у 11-й Московській міжнародній виставці «Нафта та газ» (MIOGE 2011) у Москві. Ціна закупівлі склала 2,02 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Крім того, 17 червня НАК уклав угоду з ТОВ «Експрес Кур’єр» вартістю 692 тис. грн. на придбання сувенірної продукції з логотипом компанії.

ТОВ «АККО Інтернешнл» контролюється Ігорем Мельником. ТОВ «Експрес Кур’єр», засноване Тетяною Заріцькою, Вадимом Ромащенко та Катериною Койновою, до цього часу тричі вигравало тендери «Нафтогазу». В серпні минулого року вона продала «Нафтогазу» канцтоварів на 1,2 млн грн, в липні того ж року – сувеніри з логотипом компанії на 668 тис грн.

За оцінками експертів, в цьому році «Нафтогазу», очолюваному Євгеном Бакуліним, знадобляться додаткові дотації в розмірі 10 – 15 млрд. грн., які в державному бюджеті на 2011 рік не передбачені.