Ремонтники Генпрокуратури отримали ще 120 мільйонів на дорогу до аеропорту Юри Єнакієвського
24.06.2011   //  

КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м.Києва» за погодженням з Нацагенством з питань Євро-2012 обрало ЗАТ «Укратоменергобуд» підрядником будівництва транспортної розв’язки на примиканні проспекту Науки до Столичного шосе (перша черга) вартістю 119,81 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівництво фінансується коштом державного бюджету по програмі підготовки до Євро 2012. Ця розв’язка має покращити рух в напряку аеропорту «Жуляни». В квітні «Укратомбудпроект» отримало підряд на будівництво 3,5 кілометрів дороги до аеропорту вартістю 174,35 млн грн.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що власник компанії «Майстер-авіа», яка на 49 років за рішенням Київради орендувала аеропорт «Жуляни», продав 50% фірми структурі, близькій до народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко. ТОВ «Майстер-авіа» пов’язують з народним депутатом від Партії регіонів Василем Хмельницьким.

Три роки тому народний депутат від Партії регіонів Андрій Деркач заявив про «наявність стійких корупційних ланок в атомно-енергетичній галузі, демонструючи діяльність ЗАТ «Укратоменергобуд», яке має найбільший обсяг фінансування і договорів, у взаємодії з керівниками міністерства та галузі».

В травні цього року “Укратоменергобуд” отримало підряд на ремонт з прибудовою адміністративного будинку Генеральної прокуратури України по вул.Різницькій, 13/15.