- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

«Регіонал»-священик освоїв ще 14 бюджетних мільйонів

Релігійна організація Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра за результатами тендеру 20 червня уклала угоду з ТОВ «Уютный дом» вартістю 14 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець, заснована Сергієм Тарковським, Тетяною та Петро Карпенками, за державні кошти виконає ремонтно-реставраційні роботи на трьох об’єктах Києво-Печерської Лаври. Розпорядником коштів є Міністерство регіонального розвитку та будівництва.

Попередня угода про проведення будівельних робіт на території Києво-Печерської Лаври була укладена з ТОВ «Уютный дом» 10 квітня [1] і коштувала 20,09 млн. грн. Таким чином, загальна сума, витрачена Мінрегіонрозвитку на реставраційні роботи в Києво-Печерській Лаврі, складає близько 34 млн. грн.

Головою комітету з конкурсних торгів є намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври архієпископ Вишгородський Павел, також відомий як депутат Київради від Партії регіонів. Заступником голови комітету з конкурсних торгів є казначей Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври архімандрит Варсонофій (в миру – Столяр Василь Петрович).