В шахти за тиждень закопали 1,25 мільярди: Юрі Єнакієвському пішло 200 мільйонів
20.06.2011   //  

Державні вугледобувні підприємства з 5 по 16 червня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 1,25 млрд грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПП «Лантан компані» і ПП «Укрстандарт-2009» виграли у ДП «Антрацит» тендери на 197,33 млн грн. Обидві компанії через ланцюжок засновників пов’язані з ВАТ «Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд «Нові технології», однією з ключових компаній в вугільній групі народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко.

ТОВ «Енергооптторг», афілійоване з групою Ріната Ахметова, отримало підряди на 211,02 млн грн. у ДП «Ровенькиантрацит» і ДП «Свердлоантрацит», контрольованих корпорацією ДТЕК.

ТОВ «Індекспром» і ПП «Портекс», контрольовані сім’єю голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, отримали підряди на 258,23 млн грн. у ДП «Донбасантрацит» і ДП «Луганськвугілля». З врахуванням цих закупівель здобутки «єфремівських» фірм з початку 2011 року склали 1 299,44 млн грн.

ДП «Донбасантрацит» за 333,46 млн грн. придбало насоси, устаткування, провід у ТОВ «Донбаська насосна компанія», ПАТ «Полтавський турбомеханічний завод», ТОВ “Індекспром”, ТОВ «Укр Восток проминвест», ПП «Портекс».

ДП «Ровенькиантрацит» за 210,31 млн грн. придбало устаткування, палі, зошити у ТОВ «ТД «Ембєр», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «Технопак», ТОВ «Юніті».

ДП «Антрацит» за 201,68 млн грн. придбало машини та устаткування для оснащення вибоїв відокремлених підрозділів ДП «Антрацит» у ПП «Лантан компані», ПП «Укрстандарт-2009», ТОВ «НВП «Переобразователь-комплекс», ПАТ «НВАТ ВНДІкомпресормаш».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 126,81 млн грн. придбало вузли до машин та устаткування, послуги з монтажу та техобслуговування вогнегасників у ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу», ТОВ «Волнес», ТОВ «Донсталькомплект», ТОВ «Слов’янська промислова група», ТОВ «БК «Ірбіс», ВАТ «Одеське ВО «Холодмаш», ТОВ «Механік», ТОВ «МДРО – сервіс», ТОВ «Пожбезпека Донбасу».

ДП «Свердловантрацит» за 73,55 млн грн. придбало бітум, запчастини до породонавантажувальної машини 2ПНБ2, палі шпунтові та рейки, металеві частини стрілкових переводів, прокат сортовий гарячекатаний, кліть для спуску-підйому людей, парашут шахтний для клітей, пристрій розвантажувальний електричний, вагонетки, пристрої плавного пуску, автомобілі легкові (ВАЗ 21214, Toyota Hince, Skoda Roomster, Skoda Octavia A 5 Facelift ) – 14 од.), вивіз нечистот вакуумною машиною у ТОВ “ПО Бітумпром”, ТОВ «Будпласт», ТОВ “Українська консалтингова компанія “Сучасні Технології”, ТОВ “Інпо – Трейд”, ТОВ «Альфа-Метал-Компані», ТОВ «ТД «Метизкомплект», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «РЕМО», ТОВ «Атлант-М Олексіївка», ТОВ «Автовінд», ФО-підприємець Ткаченко Ю.В.

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 72,48 млн грн. придбало мастило, послуги з ремонту двигунів і котлів центрального опалення, устаткування, рейки у  ТОВ «Д-промбуд», ТОВ «Дон-вта», ТОВ «Хортиця».

Державна служба гірничого нагляду та промислової безпеки України за 70,00 млн грн. придбала у ДП «Петровський завод вугільного машинобудування» три комплекти уніфікованої телекомунікаційної системи диспетчерського контролю та автоматизованого керування гірничими машинами і технологічними комплексами (УТАС) для ВП «Шахта «Іловайська» ДП «Шахтарськантрацит»; ВП «Шахта «Прогрес» ДП «Торезантрацит»; ТО «Шахта «Зоря» ДП «Сніжнеантрацит».

ДП «Луганськвугілля» за 49,30 млн грн. придбало такелажне устаткування, світильники і електродвигуни у ПП «Портекс», ВАТ «Донецькгірмаш», ТОВ «Рудничні машини», ДП НТЦ «Прогрес» ВАТ НДПКІ «Автоматвуглерудпром».

ДП «Макіїввугілля» за 26,36 млн грн. придбало одяг, взуття, насоси, між рамну стяжку, запасні частини для ремонту секцій механізованого кріплення у ТОВ «Спецімідж», ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці», ТОВ «Спец-Контакт», ТОВ «ТД «Електронасос», ТОВ «Компанія «Енергостат», ВАТ «Дніпропетровський агрегатний завод».

ДП «Красноармійськвугілля» за 17,04 млн грн. придбало електроапаратуру у ТОВ «Концерн Електричні машини».

ДП «Дзержинськвугілля» за 14,24 млн грн. придбало послуги з ремонту ГШО і реверсора РВ 2М 160А у ТОВ НВФ «Лугелектроремонт», ТОВ КВП «Турбореммонтаж», ПП «Артемтракторсервіс», ТОВ «Механік», ПП «Ванда», ПП «Точмаш», ТОВ «Стройдемонтаж».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 14,06 млн грн. придбало насоси, устаткування, ланцюги, засоби кріпильні у ТОВ «Донбаська насосна компанія», ТОВ «Горпром», ВАТ «Донецькгірмаш», ТОВ «Сантро», ТОВ «Єкотех», ТОВ «НВП ГОРН».

ДП «Торезантрацит» за 10,76 млн грн. придбало ланцюги, палі, болти у ПрАТ «Артемівський машинобудівний завод «Вістек», ТОВ «Міком Плюс».

ДП «Кривбасшахтозакриття» за 9,49 млн грн. замовило у ТОВ «Спеціальні технологічні мережі» будівництво водовідвідної канави з дорогою та гірничо-технічну рекультивацію для виконання робочого проекту: «Ліквідація шахти «Гігант».

ДП «Артемвугілля» за 8,52 млн грн. придбало послуги з техогляду пасажирських ліфтів та устаткування у ТОВ «Вуглетехнік», ТОВ «ТПК Буран», ТОВ «Рудничні машини», ДП «ТД «ТОВ НВО «Червоний металіст».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 4,63 млн грн. придбало труби у ТОВ «Шельф-Оіл».

ДП «Львіввугілля» за 4,57 млн грн. придбало продукти нафтоперероблення, підготування ділянок до гірничих та інших робіт, міські і приміські перевезення пасажирів у ТОВ «Західноукраїнська Бізнес-Ліга», ТОВ «Промислові мастила», ДП «УКРНДІПРОЕКТ», ТДВ «Червоноградське Автотранспортне підприємство 14628», ТОВ «Престиж – Авто».

ДП «Первомайськвугілля» за 1,11 млн грн. придбало виливки із сталі у ТОВ ТД «Донпромпоставка».