- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Українські аудитори за 6 мільйонів переведуть «Укрзалізницю» на міжнародні стандарти

Державна адміністрація залізничного транспорту України за результатами тендеру 8 червня уклала угоду з ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські Послуги». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Аудиторська компанія за 6,42 млн грн. надасть консультаційні послуги з трансформації зведеної фінансової звітності Укрзалізниці у відповідність до Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) та послуги з аудиту зведеної фінансової звітності Укрзалізниці за 2010р., складеної у відповідності до МСФЗ.

Нагадаємо, у 2008 році ГоловКРУ звинуватило компанію «Ернст енд Янг» в заниженні оціночної вартості об’єктів «Укрзалізниці» і вимагало від Фонду держмайна позбавити компанію ліцензії на право оціночної діяльності. У відповідь «Ернст енд Янг» наголосило на справедливості їхньої оцінки.

Засновниками ТОВ «Ернст енд Янг Аудиторські Послуги» є нідерландська компанія з обмеженою відповідальністю «Ернст енд Янг холдінг (Сі. Ай. Ес.) б. в.» (30%), директор компанії Олександр Свістіч і Олексій Кредісов (у кожного по 35% статутного капіталу).