- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Таксі для трьох міністерств, академії наук, клерків Добкіна, Чмиря і Попова за 6 мільйонів

Державні установи за результатами тендері з 1 по 9 червня уклали угоди на транспортні послуги на загальну суму 6,04 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Національна академія наук України за 1,57 млн грн. замовила транспортні послуги у Державне автотранспортне підприємство експедиційних та спеціальних автомобілів НАН України.

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України за 1,20 млн грн. придбало транспортні послуги у ДП «Держтранс».

Міністерство з питань житлово-комунального господарства України за 861 тис грн. придбало послуги з транспортного обслуговування у ДП «Укркомунобслуговування».

Міністерство регіонального розвитку та будівництва України за 862 тис грн. придбало транспортні послуги у ДП «Управління адміністративними та службовими будинками».

Харківська облдержадміністрація за 450 тис грн. придбала автотранспортні послуги у Обласного комунального виробничо-експлуатаційного підприємства «Держпром».

Сумська облрада за 446 тис грн. орендувала пасажирські автомобілі з водієм (250 тис. км, 15 тис. год.) у Комунального автотранспортного підприємства Сумської облради.

Головне управління внутрішньої торгівлі Київської міськдержадміністрації за 297 тис грн. придбало автотранспортні послуги у КП «Автотранспортне підприємство Київської міської ради».

Шевченківська районна в місті Києві держадміністрація за 349 тис грн. орендувала чотири автомобілі у КП «Автотранспортне підприємство» Шевченківської районної у м.Києві ради.