- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Нові тачки для державних клерків: Хорошковський оновив автопарк на 8 мільйонів

Державні підприємства та установи з 7 по 14 червня за результатами тендерів уклали угоди на придбання нових легкових автомобілів та техобслуговування на 17,22 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Департамент господарського забезпечення СБУ за 7,87 млн грн. придбав невказану кількість легкових авто і мікроавтобусів у ПАТ «Українська Автомобільна Корпорація» народного депутата Таріела Васадзе і ТОВ «Автомир».

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС в Київській області за 2,73 млн грн. придбало у ТОВ «Український автомобільний холдинг» і ПАТ «Українська автомобільна корпорація» в особі філії «Автоцентр на Теремках» 28 легкових автомобілів. Придбано п’ять «Hyundai Tucson» по 179 тис грн. і 23 «ЗАЗ-Ланос» по 80 тис грн.

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС в Одеській області за 1,29 млн грн. придбало десять автомобілів у ПАТ «Українська Автомобільна Корпорація» в особі філії «Автоцентр на Теремках» і ТОВ «Український автомобільний холдинг». Придбано п’ять ZAZ Lanos SE по 80 тис грн. за штуку і п’ять Hyundai Tucson, універсал (5 dr, 2.0 DOHC CVVT, 2WD, 5 MT) по 179 тис грн.

ДП «Свердловантрацит» за 2,43 млн грн. придбало 14 автомобілів ВАЗ 21214, Toyota Hince, Skoda Roomster, Skoda Octavia A5 Facelift у ТОВ «Автовінд» і ТОВ «Атлант-М Олексіївка».

ДП «Придніпровська залізниця» за 1,08 млн грн. замовило у ТОВ «Автосервісгрупп» послуги з ремонту 46 легкових автомобілів.

ПАТ «Київенерго» за 457 тис грн. придбало у ТОВ «Автомобільний центр Голосіївський» шість автомобілів «ЗАЗ Lanos», або по 76 тис грн. за штуку.

ПАТ «Київгаз» за 391 тис грн. придбало у ТОВ «Віннер Автомотів» один «Ford Tranzit».

Київський міський центр зайнятості за 298 тис грн. придбав у ТОВ «Європа-авто» один автомобіль «Skoda Superb».

ДП обслуговування повітряного руху України за 295 тис грн. замовило у ТОВ «СК «Формула» послуги з миття автомобілів.

Головне управління Державної фельд’єгерської служби України за 191 тис грн. замовило послуги з ремонту 27 пасажирських автомобілів у ТОВ «Юридична агенція правових експертиз «Арес-Діс».

Ізюмська центральна міська лікарня Харківської області за 190 тис грн. придбала у ІП «ТД «Автоцентр Харків» один легковий автомобіль.