- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Донецькій примарі заплатять ще 60 мільйонів ремонт доріг і будинку уряду Криму

Головне управління капітального будівництва при Раді міністрів АР Крим за результатами тендерів 9 червня уклало низку угод з ПП «Строй-центр 2» на ремонт доріг і будинку уряду Криму на загальну суму 59,82 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Додаткові ремонті роботи будівлі Ради міністрів АР Крим коштуватимуть 5,58 млн грн. Ця ж фірма минулого року отримала підряд на ремонт урядового будинку вартістю 5 млн грн.

В Євпаторії ПП «Строй-центр 2» відремонтує за 5,53 млн грн. Алеї Дружби (с.Заозерне), Раздольненське шосе за 20,26 млн грн., і за 28,44 млн грн. вул.Інтернаціональна (на ділянці від ж/д вокзалу до вул.Робочая), Дм. Ульянова (на ділянці від вул.Піонерська до ст.Товарна), вул.Перекопська, вул.Ескадронна (від вул.Матвеєва с кільцем), вул.Інтернаціональна (на ділянці від пр.Перемоги до вул.60 років ВЛКСМ).

З врахуванням останніх здобутків цього року ПП «Строй-центр 2» отримало підряди на 188,72 млн грн. До призначення Василя Джарти головою Совміну Криму єдиним власником «Строй-центр 2» був житель Сімферополя Руслан Колпін, а з липня минулого року фірма належить жителю Донецька Павлу Міхєєнко. По місцю реєстрації фірми в Сімферополі знаходиться пустий офіс площею 15 кв м без людей і офісної техніки. Статутний капітал фірми складає 2 тис грн.

За даними кримських ЗМІ [1], Джанкойська прокуратура вимагає від компанії документи, пов’язані виконанням ремонтних робіт. На деяких нещодавно відремонтованих «Строй-центром» дорогах вже з’явились нові ями.