Колесніков заплатить 7 мільйонів за «Ukrainian Life»
15.06.2011   //  

ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» розмістило оголошення про закупівлю послуг з виготовлення та розміщення телепрограм з умовною назвою «Ukrainian Life» в ефірі телеканалу «Euronews». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Послуги з виготовлення телепрограми до кінця 2011 року на суму 7,28 млн. грн. купуються за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника» у ТОВ «ЕС комюнікейшн груп» (ES Group).

Зазначена фірма належить її гендиректору Юрію Каплуненко та Наталії Крамаренко. Комунікаційна група ES Group займається виробництвом ділових телепрограм, розробкою PR-стратегій та реалізацією PR-програм . Крім того, ця компанія є власником телеканалу «Український бізнес-ресурс» (УБР).

Раніше ES Group виграв «євро футбольні» підряди по розміщенню телереклами на суму щонайменше 5,5 млн грн.

Наразі Національна телерадіокомпанія Україна створює україномовну версію телеканалу «Euronews».

В травні ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» вирішило заплатити Євгену Червоненко 8,62 млн грн. за показ на телеканалі «Євроспорт» ялтинського авторалі, яке в прямому ефірі коментував президент Віктор Янукович.

ДП «Центр комунікацій «Україна-Всесвіт» входить до сфери управління Нацагентства з питань підготовки та проведення Євро-2012, яким керує віце-прем’єр – міністр інфраструктури Борис Колесніков.