Азаров викинув 2,5 мільйони на показуху в московському ВДНГ (додано)
15.06.2011   //  

(додано дані про закупівлю МінАПК)

Міністерство економічного розвитку і торгівлі за результатами тендеру 2 червня уклало угоду вартістю 1,90 млн грн. з ТОВ «ТД «Промфінінвест» на послуги розпорядника національної експозиції України на Міждержавній виставці, присвяченій 20-річчю СНД у м.Москві. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Також Мінекономіки 14 червня погодило Міністерству аграрної політики та продовольства закупівлю «у одного учасника» послуг з організації у цій самій виставці на суму 600 тис грн. у того ж ТОВ «ТД «Промфінінвест».

Виставка почнеться 28 червня. Концепцією виставки передбачається, що експозиція буде спрямована на демонстрацію підсумків та досягнень країн-учасниць СНД за останні 20 років.

Участь України в московській виставці регламентована урядовим розпорядженням, яким Мінекономрозвитку визначено головним органом з організації підготовки до участі в виставці. Метою розпорядження є забезпечення належної підготовки та участі України у виставці з огляду на важливість подальшого розвитку українсько-російських відносин, поліпшення міжнародного іміджу України.