- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Ремонт одного Audi по ціні двох нових Daewoo Sens, шикарні Skoda і Volkswagen міліції в автоновинках держклерків

Державні установи та підприємства за результатами тендерів з 27 травня по 3 червня уклали угоди на придбання нових автомобілів, запчастин та ремонтних послуг на 24,80 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Міністерство внутрішніх справ України витратило 12,89 млн грн. на придбання автомобілів Skoda у ТОВ «Єврокар» і 1,23 млн грн. на Volkswagen у ТОВ «Автосоюз».

Придбано три Skoda Superb Comfort 1,8 TSI і три Volkswagen Passat B7 1,8 TSI, вартість яких сягає третини мільйона гривень, а також менш престижні марки: Skoda Octavia Combi Ambiente A5 1,8 TSI – 5 од.; Skoda Octavia Ambiente A5 1,8 TSI – 10 од.; Skoda Octavia Ambiente A5 1,6 MPІ – 52 од.; Volkswagen Caddy Kasten 1,6 – 1 од.; Volkswagen Caddy Combi Maxi 2,0 – 1 од.

Автогосподарство МВС України за 591 тис грн. придбало у ТОВ «Автопорт» 744 нові шини.

Автогосподарство ГУ МВС України в Київській області за 425 тис грн. придбало у ТОВ «Автопорт» і ТОВ «ТД «Запчастина-Сервіс» запчастини до вітчизняних і іноземних автомобілів.

Управління МВС України в Івано-Франківській області за 385 тис грн. придбало запчастини у ПП Зайченко Т.Ф., ТОВ Фірма «Форт-95», ЗАТ «Карпати Лада», ТОВ «Класик-Авто».

Управління державної охорони України заплатить 680 тис грн. ТОВ «Атлант-М Лепсе» і  ТОВ «Укрсервіс Трейдінг – Груп» за техобслуговування автомобілів Audi, Volkswagen, Skoda, ВАЗ, Daewoo, Nissan, Opel, Mercedes, Mitsubishi, Toyota, Chevrolet, ГАЗ і автобусів.

Донецький міськвиконком за 163 тис грн. замовив у ФО-підприємець Гаєвой Д.В. ремонт і технічне обслуговування автомобілів невказаної кількості.

Рахункова палата за 96 тис грн. замовила у ТОВ «АТЛ» послуги з техобслуговування.

Міністерство соціальної політики АР Крим за 1,97 млн грн. придбало 33 легкові автомобілі у  ПАТ «Запорізький автомобілебудівний завод» народного депутата Таріела Васадзе.

Кримський республіканський центр зайнятості за 180 тис грн. придбав у ЗАТ «Прага Авто» один автомобіль Skoda.

Український інститут експертизи сортів рослин за 252 тис грн. замовив у «Українська автомобільна корпорація» філія «Либідь – авто» ремонт восьми автомобілів, або по 30 тис грн. за один, і за 80 тис грн. ремонт одного автобуса у ФО-підприємець Радзієвський І.П.

ДП «Український державний центр радіочастот» за 898 тис грн. придбав у ТОВ «Автогарант АВ» два вантажо-пасажирських фургони під мобільну станцію, за 822 тис грн. у ТОВ «Кий Авто Холдинг» п’ять автомобілів Renault Logan, і за 1,51 млн грн. ще 14 автомобілів невказаної марки.

ДП «Український інститут промислової власності» за 129 тис грн. замовилоу у ТОВ «Автосоюз» технічне обслуговування одного автомобіля Audi, що дорівнює вартості двох нових Daewoo Sens.

Філія «УМГ «Київтрансгаз» за 1,34 млн грн. замовило ремонтні послуги у ТОВ «Автокомп Сервіс», ТОВ «Автолайф Центр», ФО-підприємець Станкевич О.Г., ТОВ «ІнтерБус», ТОВ «Нове тисячоліття».

Південна електроенергетична система ДП «НЕК «Укренерго» за 176 тис грн. замовило ремонті послуги у ТОВ «Проспер Фагот Плюс».

«Вінницький обласний Центр медико-соціальної експертизи» за 120 тис грн. придбав у ПАТ «Вінниччина-Авто» два автомобілі Daewoo Sens TF698K 10.

Олександрійська центральна районна лікарня Кіровоградської області за 395 тис грн. придбала у ТОВ «Атлантик» один реанімобіль VW T 5 Volksvagen і у ІП «ТД «Автоцентр Харків» три санітарних авто УАЗ 3962.