- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Литвин дав 200 тисяч на англійську версію парламентського сайту

Управління справами Верховної Ради України за результатами тендерів 1 червня уклала низку угод на загальну суму 575 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПП «Медійна Аналітична Група» (Львів) за 190 тис грн. надасть послуги щодо супроводу прикладного програмного забезпечення англомовної версії WEB-сайтів Верховної Ради. ТОВ «Юридична фірма «Інститут досліджень проблем законодавства ім.Ярослава Мудрого» за 40 тис грн. виконає роботи зі створення та перекладу резюме до нормативно-правових актів України англійською мовою.

Послуги з обслуговування та модернізації технології формування копій баз даних Верховної Ради для використання їх у локальному режимі народними депутатами за 70 тис грн. надасть Міжнародний науково-навчальний центр інформаційних технологій та систем НАН та МОН України.

ТОВ «НВП Контур-ТВС» за 200 тис грн. проведе технічне обслуговування та поточний ремонт систем ефірного, супутникового, кабельного телебачення Верховної Ради та систем розподілення телевізійних сигналів.

ТОВ «Контекст-медіа» за 77 тис грн. надасть апарату Ради доступ до бази даних моніторингу українського телеефіру. Нагадаємо, Нацбанку моніторинг мас-медіа обійшовся на 20 тисяч дешевше [1].