В шахти закопали ще 600 мільйонів: закривають дві шахти, здобутки Юри Єнакієвського і Єфремова
03.06.2011   //  

Державні вугледобувні підприємства з 24 по 27 травня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 617,47 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Свердловантрацит» за 208,78 млн грн. придбало електродвигуни, роботи з ремонту гірничо-шахтного обладнання, руберойд, шифер, профілактичні медичні обстеження, бензин, вагонетки, засоби кріпильні, фарби, послуги з середнього ремонту електричних двигунів, послуги з транспортно-експедиторського обслуговування в ДП «Миколаївський морський торговельний порт» і ДП «Маріупольський морський торговельний порт».

ДП «Селидіввугілля» за 128,16 млн грн. придбало пускачі, метизи, метало арочне кріплення у ПАТ «Красноармійський машинобудівний завод» і ПП «Укрстандарт 2009» (118,53 млн грн.), яке входить в сферу впливу Юри Єнакієвського, також відомого як народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко.

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 105,76 млн придбало наддорогий бензин, вагонетки, вентиляційні трубки, послуги охорони та металообробки у ТОВ «Олвін – Сервіс», ТОВ ТБ «Донерм», ТОВ «Сфера», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «ТПП «Альянс».

ДП «Красноармійськвугілля» за 70,10 млн грн. придбало устаткування, електродвигуни, насоси, палі, каркаси металеві і роботи з встановлення та налагодження газових очисних установок у ТОВ «Систем-Пром-Інвест», ПРАТ «Красноармійський машинобудівний завод», ТОВ «Донбасвуглеавтоматика».

ДП «Торезантрацит» за 27,83 млн грн. придбало один лава-комплект і інструменти для буріння скельних порід та ґрунтів у ВАТ «Донецькгірмаш», ТОВ «Техпоставка», ТОВ «Техпоставка», ТОВ «ДЕТ-ЮА», ТОВ «Техпоставка».

ДП «Донбасантрацит» за 24,85 млн грн. придбало лектроапартуру у ПП «Арнон» і ТОВ «Iндекспром», яке входить в сферу впливу голови парламентської фракції Партії регоінівОлександра Єфремова. Таким чином здобутки компаній Єфремова сягнули 2 325,64 млн грн.

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 17,61 млн грн. придбало запчастини та послуги з ремонту будівель у ТОВ «Меркурій-Буд» , ТОВ «ВКФ «Інтерпром», ТОВ «Завод Реммаш», ТОВ «АСА і К°», ТОВ «ВКФ «Елліс», ТОВ «Згода лтд».

ДП «Антрацит» за 8,05 млн грн. придбало послуги з перевезення своїх робітників у кількох підприємців та ПП «Реванш-авто».

ДП «Шахтарськантрацит» за 7,46 млн грн. придбало трансформаторні підстанції, живильники, дозатори, скипи, канатно-крісельна дорога УМДК у ТОВ Завод низьковольтної апаратури «Лідер Електрик» , ТОВ «Концерн Електричні машини», ВАТ «Донецький енергозавод», ТОВ “Торгівельно-промислова компанія «Буран”, ТОВ “Рудничні машини”, ВАТ “Донецькгірмаш”.

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» заплатить 7,42 млн грн. ТОВ «Промуниверсалбуд» за ліквідацію ліквідація та забезпечення екологічної безпеки шахт «Красноармійська» та ім.Орджонікідзе.

ДП «Ровенькиантрацит» за 3,21 млн грн. орендувало два локомотиви серії ТГМ6А та ТЕМ2У і придбало комп’ютерну техніку у ТОВ «Ровеньки-Вуглепостач», ТОВ «В.М.», УРА ТОВ-підприємство «Спец» Салон «Спецвузавтоматика».

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 2,89 млн грн. придбало підшипники у ТОВ «Промподшипник», ТОВ «Горпром».

ДП «Львіввугілля» за 2,56 млн грн. придбало тканини, одяг і білизну у ТОВ «Квант Агро ЛТД», ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці».

ДП «Шахта «Комсомолець» за 2,12 млн грн. придбало 2020 тон вугілля у ПП «Інвест Пром».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 606 тис грн. придбало вагонетки, бетонні вироби, послуги з практичного випробування вентиляційних режимів у Першого воєнізованого гірничорятувального загону, ТОВ «Юні-Групп», ТОВ «Компанія «Енергостат».