- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Автоновинки державних клерків: міліція не чекає екологічних «Тойот» і купує у Васадзе «Ланоси»

Державні установи та підприємства за результатами тендерів з 20 по 27 травня уклали угоди на придбання нових автомобілів, запчастин та ремонтних послуг на 6,43 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Відділ державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області за 880 тис грн. придбав 11 Daewoo Lanos у ПАТ «Українська Автомобільна Корпорація» в особі Філії «Автоцентр на Теремках» (група нардепа Таріела Васадзе). Нагадаємо, цього тижня стало відомо про намір уряду направити 4-5 млн. євро, отримані від продажу Японії вуглецевих одиниць, на оновлення парку патрульних автомобілів МВС. За словами заступника глави МВС Дмитра Ворони, в рамках схеми «зелених» інвестицій буде замінено 2 тис. патрульних машин марок ВАЗ і УАЗ на нові автомобілі Toyota Prius з бензиново-електричним двигуном Hybrid Synergy Drive. Парк легкових автомобілів МВС складає 12,7 тис. машин, з яких 30% потребують «негайної заміни». «Це автомобілі, введені в експлуатацію 20 років тому з витратою пального 12-17 л/100 км. Щороку кожен такий автомобіль викидає в атмосферу 27,5 т діоксиду вуглецю», – наголошується в повідомленні МВС. За даними «Toyota Україна», ціна моделі Prius залежно від комплектації варіюється в межах $35,2-43,2 тис. (24,7-30,3 тис. євро).

Автогосподарство ГУ МВС України в Київській області заплатить 399 тис грн. ТОВ «ТД «Запчастина-Сервіс» і ТОВ «Автопорт» за ремонт вантажних автомобілів і запчастини до іномарок.

Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України в Донецькій області за 455 тис грн. придбало у ТОВ «Эврокар» два автомобілі невказаної марки.

Управління МВС України на Донецькій залізниці за 141 тис грн. придбало у ТОВ «Донецька автомобільна компанія»  ГАЗ-2752 «Соболь» Комби «Газель-бизнес».

Філія «УМГ «Донбастрансгаз» ДК «Укртрансгаз» за 1,31 млн грн. придбало у ТОВ «Укравтозапчастина» 678 нових шин.

Державна інспекція з карантину рослин по Донецькій області заплатить 100 тис грн. ТОВ «Топ-Автосервіс» за техобслуговування невказаної кількості авто.

КП «Служба єдиного замовника» Авдіївської міськради Донецької обл. за 217 тис грн. придбало у ТОВ «Ніко Донецьк» один автомобіль Mitsubishi ASX 1.8 invite AT.

Головне управління Національного банку по м.Києву і Київській області заплатить 181 тис грн. ТОВ «Автолайф Центр», ТОВ «Автосоюз», ТОВ «Автокомп Сервіс» за поточний ремонт іномарок. Ремонт Toyota Camry, Mitsubishi Pajero Sport 3, Honda Accord 2.0 (всі по одному) коштує 48 тис грн. Ремонт Volkswagen Transporter Т5, Volkswagen Transporter kasten, Skoda Octavia Elegance 1,8 (всі по дві) коштуватиме 90 тис грн. ремонт  трьох Opel Omega і одного Hyundai H-100 коштуватиме 43 тис грн.

ПАТ «Національний депозитарій України» за 172 тис грн. придбав у ЗАТ «Прага Авто» один автомобіль марки Skoda Octavia А5, 1,6 MPI, 5 ст. МКП, Ambiente.

АК «Харківобленерго» за 1,24 млн грн. придбало у ІП «ТД «Автоцентр Харків» три мікроавтобуси УАЗ-3909 по 124 тис грн./од, два мікроавтобуси ГАЗель-32213 по 143 тис грн./од, три вантажопасажирських ГАЗ-33023 по 136 тис грн./од, один легковий УАЗ Патриот за 169 тис грн.

КП «Автопідприємство по обслуговуванню облради та облдержадміністрації» м.Одеси заплатить 696 тис грн. ПП «РА 777» за автозапчастини.

ДП «Дубенське лісове господарство» за 149 тис грн. придбало у ІП «ТД «Автоцентр-Харків» один легковий автомобіль невказаної марки.

ДП «Одеський регіональний центр стандартизації, метрології та сертифікації» за 478 тис грн. придбав у ТОВ «Базіс Авто» два легкових автомобілі невказаної марки.

ДП «Укрінтеренерго» заплатить 17,40 тис грн. ВАТ «Галич-Авто» за послуги з технічного обслуговування і ремонту пасажирського автомобіля марки Skoda Octavia в м.Львів (30 людино-годин).