- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Кіровоградський губернатор витратив 200 тисяч на саморекламу (оновлено)

Управління у справах преси та інформації Кіровоградської облдержадміністрації за результатами тендеру уклало низку угод вартістю 199 тис грн. на висвітлення в друкованих ЗМІ стану реалізації показників програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2011рік (56224 см2). Про це повідомляється в «віснику державних закупівель».

Редакція газети Кіровоградської облради та облдержадміністрації «Народне слово» отримає 44 тис грн.

25 тис грн. отримає ТОВ «Редакція газети «Україна-Центр», яке формально належить головному редактору видання Юхиму Мармеру та ТОВ «Томпо» Ольги Бродської та Віктора Чайки, відповідно дружини Михайла Бродського та його давнього соратника по партії «Яблуко» і ЗАТ «Київські відомості». За даними місцевих оглядачів, нині видання контролюється крупним кіровоградським бізнесменом Павлом Штутманом (ЗАТ “Гідросила”).

40 тис грн. отримає Колективне підприємство «Редакція обласної газети «Діалог» Анатолія Безтака, відомого як депутат Кіровоградської облради від Соцпартії.

Ще 25 тис грн. отримає ТОВ «Телерадіовидавнича компанія «Новий день» Олени Шворак, відомої як депутат Кіровоградської міськради від БЮТ.

Решту коштів частками від 1 до 6 тис грн. розподілено між 23 районними виданнями.