В шахти за тиждень закопали 900 мільйонів
27.05.2011   //  

Державні вугледобувні підприємства з 16 по 19 травня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 888,57 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Первомайськвугілля» за 281,71 млн грн. придбало устаткування у близького до Юри Єнакієвського ПП «Укрстандарт 2009» і ТОВ ТД «Донпромпоставка».

ДП «Дзержинськвугілля» за 231,17 млн грн. придбало устаткування у двох десятків компаній.

ДП «Свердловантрацит» за 102,82 млн грн. придбало профілі, кран козловий КК-10 вантажопідйомністю 10 т для роботи з грейфером, насоси, апаратуру зв’язку, устаткування та канати у двох десятків компаній.

ДП «Ровенькиантрацит» за 97,10 млн грн. придбало труби, верстати та роботи з проведення гірничих виробок у ТОВ «Луганськмонтажшахтопроходка», ПП «Ніжин Агро Пром», ТОВ «Інтерпайп Україна», ТОВ «Спільне українсько-російське підприємство «Стан-Комплект», ТОВ «ЮжСтанкоМаш».

ДП «Артемвугілля» за 52,19 млн грн. придбало ремонтні послуги, запчастини для електровозів та палі у ПРАТ «НВП Спецвуглемаш», ТОВ «Ремлайн Трейд», ПП «Точмаш», ТОВ «НВП Промтехнології ВС», ТОВ «Дон-Термінал».

ДП «Макіїввугілля» за 21,82 млн грн. придбало будівельні роботи по проекту «Підготовка похилого поля пласта m3 ділянки «Чайкино-Глибокий №2» ВП «Шахта Чайкино» у ВАТ «Донбасшахтобуд», а також послуги з переробки вугілля для ВП «Шахта Чайкіно» (192000 т) у ПАТ «Луганська вугільна компанія», близької до Юри Єнакієвського, також відомого як народний депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко.

ДП «Львіввугілля» за 16,41 млн грн. придбало електричну апаратуру, взуття, респіратори у  ПАТ «ТЕТЗ – Інвест», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу», ТОВ «Управління промислової безпеки та охорони праці», ТОВ «Валтекс», ТОВ «ПГ «Укрфільтрсервіс» Завод «Фільтр», АТЗТ «Стін», ТОВ «Концерн Електричні машини», ПАТ «Макіївський завод «Факел».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 16,04 млн грн. придбало банне мило, такелажне устаткування, підшипники, трубки, фітинги, проводи, деталі машин у ТОВ «Східноукраїнське торговельне товариство», ТОВ «Байкал», ТОВ «Промподшипник», ТОВ «Енергосинтез», ТОВ «ВКФ» Електронтехсервіс ЛТД», ПП «Промелектропостач».

ДП «Красноармійськвугілля» за 14,27 млн грн. придбало трубки, ланцюги, стрічку та профілі у ТОВ «Систем-Пром-Інвест».

ДП «Торезантрацит» за 11,12 млн грн. придбало нафтопродукти у підприємця Ільченко О.А.

ДП «Шахтарськантрацит» за 6,62 млн грн. придбало насоси і електричну апаратуру у ТОВ «Підприємство Алеко», ЗАТ «ТЕЗТ-інвест», ТОВ «Південний завод гідравлічних машин», ТОВ «Донбаська насосна компанія».

ДП «Антрацит» за 4,18 млн грн. придбало транспортні та ремонті послуги у БВУ АТЗТ «Поіск А.С.», ПП «Лантан Компані».

ДП «Волиньвугілля» за 2,54 млн грн. придбало трансформатори у ТОВ «Східенергоприлад».

ДП «Шахтоуправління «Південнодонбаське №1» за 23,09 млн грн. придбало одяг, чоботи, інструменти, ліфти, підшипники, лісоматеріали, дріт та ремонтні послуги у ТОВ «Д-ПРОМБУД», ТОВ «Спец-Контакт», ТОВ «Донецький завод спеціальних матеріалів».

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 4,30 млн грн. придбало послуги з ремонту опалення, шини, інструменти, газ для автомобілів у ПАТ «Променергосбут», ТОВ «Технооптторг-Трейд», МПП «Ремен», ТОВ «ТПК Автогаз».

ДП «Сніжнеантрацит» за 2,17 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «Запорізький Енергомашзавод», ПАТ «Донецька інжиннірингова група», ПАТ «ВО «Стальканат-Сілур», ВАТ «Дружківський машинобудівний завод», ТОВ «Рудничні машини».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 556 тис грн. придбало вимірювальні прилади у ТОВ «Молнія».

ДП «ВК «Краснолиманська» заплатить 213 тис грн. ПАТ «Макіївський завод «Факел» за послуги з періодичної перевірки 360 вогнегасників ВВШ-9 та 700 ВП-8.

ДП «Орджонікідзевугілля» за 200 тис грн. придбало стрілочне розведення у ТОВ «Юні-груп».