Фасади житлових будинків поряд з «Олімпійським» підремонтують на 5 мільйонів
27.05.2011   //  

КП «Служба замовника Печерського району» м.Києва за результатами тендеру 20 трваня уклала низку угод на суму 5,67 млн грн. на ремонт житлових будинків Печерського району до «Євро 2012» протягом 2011 року. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Будінвестпроект» отримає 2,40 млн грн., ПП «СЛ – 2000» – 1,09 млн грн. Решту коштів отримають ТОВ «Кумсервіс», ПМП «Будтехнологія», ТОВ «Тріада – Україна» та ТОВ «Будком ПО».

25 травня на засіданні Київради заступник голови КМДА Анатолій Голубченко повідомив про результати інспекції. «Три дні я оглядав райони – Печерський, Голосіївський і Шевченківський – на предмет приведення фасадів у порядок. Я хочу сказати відверто: те що зробили райони, треба їм подякувати. На сьогоднішній день заплатили тільки за розробку паспортів. На роботу жодної копійки поки що не пішло. Але Голосіївський район 14 будинків зробив, причому з дворами і з під’їздами, 11 будинків зробив Шевченківський район і 11 будинків зробив Печерський район», – зазначив А.Голубченко.
За словами Голубченко, в плани київської влади входить проведення ремонту фасадів ще близько 300 будинків столиці: «Нам безумовно потрібно зробити всю Червоноармійську лінію: і з боку Печерського району і з боку Голосіївського районів, Шевченківський район і безумовно Печерський район, це 90% будинків і пам’ятників архітектури».