- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Автоновинки та таксі державних клерків за тиждень на 2,5 мільйона

Державні установи та підприємства за результатами тендерів з 16 по 18 травня уклали угоди на придбання послуг таксі, нових автомобілів та запчастин на 2,59 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Тернопільська облрада за 818 тис грн. придбала у Комунального автотранспортного підприємства транспортні послуги з обслуговування посадових осіб Тернопільської облради.

САТ ДГЗ Служби безпеки України за 650 тис грн. придбало нові шини у ТОВ «ТД «Запчастина – Сервіс».

Львівський підрозділ Держпідприємства обслуговування повітряного руху України за 350 тис грн. замовив у ТОВ «Алекс со» ремонт пасажирських автомобілів марки Volkswagen.

Департамент розвитку та модернізації Державної податкової служби за 322 тис грн. придбав у ДП «Автобаза ДПА України» послуги з оренди пасажирських автомобілів з водієм.

Житомирський автомобільно-дорожній коледж за 190 тис грн. придбав у ТОВ «Фірма «Опад» автомобіль Skoda Oktavia A5 комплектації Ambiente, об’єм, тип, потужність двигуна: 1,8 TSІ/118kW.

Одеське міське об’єднання «Меддезінфекція» за 129 тис грн. придбало у СПД-ФО Бандура С.Є. послуги таксі.

Головне управління благоустрою Донецької міськради за 135 тис грн. придбало один автомобіль ГАЗ-33023 «ДУЕТ» «Газель-Бізнес» у ІП «ТД «Автоцентр Харків».