- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Куратор безробітних зариє півсотні мільйонів в районні офісі на рідній Одещині

Одеський обласний центр зайнятості за результатами тендерів 23 травня уклав низку угод з ПП «Ремерцентр» на будівництво шести офісів районних центрів зайнятості на суму 56,05 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівництво офісу в смт.Красні Окни коштуватиме 7,86 млн грн., в смт.Овідіополь – 6,65 млн грн.

Офіси в смт.Велика Михайлівка і м.Білгород-Дністровський коштуватимуть відповідно 8,36 млн грн. і 12,91 млн грн.

В смт.Фрунзівка збудують офіс центру зайнятості за 8,40 млн грн., в м.Южне за 11,87 млн грн.

ПП «Ремерцентр» зареєстровано на Ігоря Козака та Семена Адамова. Фірма входить в групу «Ремерцентр» впливового одеського забудовника Руслана Тарпана. Він відомий установкою в Одесі пам’ятника імператриці Катерині ІІ, скандальним придбанням напівкруглого будинку поряд з Потьомкінськими сходами позад пам’ятнику Дюку. Також його структури ведуть будівництво готелю «Імперіал» на місці нібито незаконно знесеного готелю «Спартак».

Згідно з повідомленнями ЗМІ [1], до групи Тарпана також входить ПП «Строй-систем», яке у грудні 2010 року отримало підряд вартістю 270,08 млн грн. на будівництво адміністративного будинку Державної служби зайнятості в Києві.

Нагадаємо, Держслужбу зайнятості очолює одеський бізнесмен Володимир Галицький, раніше працював у будівельних та торгових компаніях, очолював раду «Морторгбанку».