- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

В Мінекології віддали 30 мільйонів лівому переможцю

ДП «Національний центр поводження з небезпечними відходами» Міністерства екології за результатами тендеру 10 травня уклало угоду вартістю 30 млн грн. з київським ТОВ «Український центр поводження з відходами» на послуги з забезпечення екологічно безпечного збирання, перевезення, зберігання, оброблення та знешкодження небезпечних відходів. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Розкриття конкурсних пропозицій відбулось 11 квітня. У тендері також прийняло участь миколаївське ТОВ «Трініті еколоджи» з пропозицією 31,25 млн грн. Перемогу отримала київська компанія, яка запропонувала меншу ціну.

У протоколі про розкриття пропозицій, який є в розпорядженні «Наших грошей», вказано, що інформація про наявність необхідних документів ТОВ «Український центр поводження з відходами» відображена у Додатку №1 до цього протоколу розкриття. Додаток не опубліковано.

Разом з тим, за самого даними Міністерства екології [1], компанія-переможець отримала необхідну ліцензію на роботу зі шкідливими відходами лише в день тендеру 11 квітня. Строк дії ліцензії датовано заднім числом з 11 січня 2011. Тоді як у ТОВ «Трініті еколоджи» ліцензія датована 17 червня 2010 і саме з цього дня почалась її дія.