- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Ремонт одного «мерседеса» Конституційного суду коштує як новий «ланос» (виправлено)

Державні установи та підприємства за результатами тендерів з 10 по 13 травня уклали низку угод на послуги з техобслуговування автомобілів та придбання запчастин на 3,73 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Автобаза Конституційного Суду України за 150 тис грн. придбало запчастини у ПП «Автотехпарт». ТОВ «Автосаміт ЛТД» отримає 160 тис грн. за ремонт двадцяти Toyota Camry. СП у формі ТОВ «Автомобільний Дім Україна Мерседес-Бенц» отримає 80 тис грн. за ремонт одного Mercedes Benz, дорівнює вартості нового «Ланосу».

Нагадаємо, автобаза КСУ платить майже півмільйона гривень на рік за оренду автостоянки, не бажаючи шукати більш дешеві варіанти через побоювання, що це «негативно вплине [1] на роботу суддів Конституційного Суду України».

Філія УМГ «Черкаситрансгаз» заплатить 59 тис грн. ТОВ «ВІП Автогруп» за ремонт трьох мерседесів, або по 20 тис грн. за один. ТОВ «Атлант-М Лепсе» отримає 65 тис грн. за техобслуговування дев’яти Volkswagen і один Audi. ТОВ «Автосаміт на Столичному» отримає 56 тис грн. за чотири Toyota і одного Lexus. ФОП «Кальченко В.Ф.» отримає 28 тис грн. за Fiat, Chevrolet Niva, Opel, «Соболь» , Daewoo Nabira.

САТ ДГЗ Служби безпеки України заплатить 729 тис грн. ТОВ «Автосоюз» і ТОВ «Автолайф центр».

Міністерство юстиції заплатить 288 тис грн. ТОВ «Автолайф центр» за ремонт дванадцяти авто, або в середньому 24 тис грн. за один.

Київський національний торговельно-економічний університет заплатить 644 тис грн. ТОВ «Атлант-М Дніпровська набережна» і ТОВ «Джерман Моторз».

ПАТ «ДТЕК ПЕМ – Енерговугілля» за 259 тис грн. придбало автобус ПАЗ у ІП «ТД «Автоцентр Харків».

ДП «Центр державного земельного кадастру» заплатить 367 тис грн. ТОВ «Автолайф Центр» за ТО одинадцяти автомобілів, або 33 тис грн. за один.

Донецька дирекція УДППЗ «Укрпошта» заплатить 841 тис грн [2]. кільком фірмам. З них 373 тис грн. піде на обслуговування автомобілів Lexus, Mazda, Nissan, Volkswagen.

P.S. Після звернення прес-сдужби Конституційного суду виправлено дані щодо вартості оренди автобази, яка коштує саме 420 тис грн, а не понад мільйон, як було вказано у повідомленні. До цієї цифри було помилково додано ще 700 тис грн., які витратив на оренду автостоянки Верховний Суд України. “Наші гроші”  приносять вибачення читачам за зацікавленим сторонам.