Київська мерія вгатила 19 мільйонів в підготовку волонтерів для Євро-2012
19.05.2011   //  

Головне управління освіти і науки Київської міськдержадміністрації за результатами тендерів 11 травня уклало низку угод щодо підготовки волонтерів для Євро-2012 на суму 18,71 млн грн.

КНУ ім. Шевченко отримає 5 млн грн. за забезпечення мовної підготовки волонтерів, стюардів, працівників сфери обслуговування, медичних працівників та працівників правоохоронних органів. Ще 5,20 млн грн. на ці ж цілі отримає ПП «Робот-інтеллект» Любові Пшеничної, яка володіє школою іноземних мов «Д’еліт».

Підряд на забезпечення практичної підготовки волонтерів і стюардів вартістю 5,50 млн грн. отримав університет ім.М.П. Драгоманова.

Процедуру відбору волонтерів і стюардів за 500 тис грн. забезпечить ПВНЗ «Київський міжнародний університет» Хачатура Хачатуряна, відомого як голова партії «Совість України» (0,05 % голосів на виборах до Верховної Ради 2007 р).

Дослідження міжнародної практики організації волонтерського руху та роботи з молоддю у країнах, які проводили великі міжнародні спортивні заходи за 1,71 млн грн. має виконати Український науково-методичний центр практичної психології і соціальної роботи.

Розробку та видання навчально-методичного забезпечення з підготовки та перепідготовки волонтерів і стюардів виконають університет ім.М.П. Драгоманова (303 тис грн.) і КНУ ім. Шевченко (500 тис грн.).