- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

За отримання зарплати уряд заплатить банку третину мільйона за дев’ять місяців

Міністерство економіки 6 травня погодило господарсько-фінансовому департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів закупівлю «у одного учасника» банківських послуг вартістю 305 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Державний «Укрексімбанк» надасть послуги, пов’язані з виплатою зарплат та іншим, з 1 квітня по кінець 2011 року.

Як повідомляється в обґрунтуванні закупівлі, урядовий департамент є клієнтом АТ «Укрексімбанк» та з 1992 року користується послугами розрахунково-касового обслуговування в національній та іноземній валюті, а з 2005 року обслуговується в межах «зарплатного проекту».

Наявність укладеного договору між Державних казначейством України та АТ «Укрексімбанк» про касове обслуговування чеків Держказначейства та спеціалізованого програмного забезпечення, адаптованого до програмного забезпечення Держказначейства «Казна», дозволяє оперативно та якісно здійснювати обслуговування при отриманні коштів на заробітну плату, інші виплати через відділення банку, розташованого на території Державного казначейства.

Окрім цього, через АТ «Укрексімбанк» оперативно вирішуються питання щодо забезпечення коштами у національній та іноземній валюті візитів урядових делегацій, працівників органів державної влади при відрядженнях за кордон за рішенням Кабінету Міністрів України, фінансового забезпечення спец авіаперевезень урядових делегацій.