- НАШІ ГРОШІ - https://nashigroshi.org -

Єфремов на офіційному сайті Партії регіонів набрехав про державні закупівлі

Голова парламентської фракції Партії Олександр Єфремов на брифінгу 12 травня повідомив, що порівняльна таблиця законопроекту №7532 про внесення змін до закону про державні закупівлі був оприлюднений напередодні. Про це повідомляє офіційний сайт Партії регіонів [1].

«Порівняльна таблиця була готова заздалегідь, вона була опублікована ще вчора, і всі бажаючі могли з нею попрацювати», – сказав Єфремов в парламенті.

Разом з тим, головне юридичне управління Верховної Ради опублікувало [2] свої зауваження до законопроекту, в яких повідомляється, що зазначений законопроект «проаналізовано у стислі строки, оскільки текст проекту поданий Комітетом з питань економічної політики до Управління лише 11 травня 2011 року о 16 годині».

Як передає кореспондент «Наших грошей», друковані екземпляри законопроекту з’явились безпосередньо в стінах парламенту 12 травня після 16-00. Паперові стоси були внесені до кулуарів Ради, за кілька хвилин до того, як законопроект №7532 мав розглядатись народними депутатами. На сайті ВР текст був опублікований надвечір 12 травня.

Також Єфремов на ранковому брифінгу повідомляв, що зміни до закону про держзакупівлі мають 100-процентні шанси. Проте з невідомих причин розгляд було відкладено на невизначений період.

За даними Держкомстату, минулого року за укладеними договорами про закупівлі товарів, робіт і послуг пройшло 172 млрд грн.